Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Ne pozabi na nego telesa

Ne pozabi na nego telesa

Ko se pojavijo prvi znaki pomladi, je to kot dih svežega zraka, ki ga občuti tudi vaša koža. S prehodom iz zime v pomlad je naša koža manj izpostavljena hladnemu in suhemu zraku, bolj pa večji vlagi v zraku, višjim temperaturam in močnejšim sončnim žarkom.

Prehod iz zimske nege kože v bolj lahkotno, spomladansko je lahko čisto enostaven. Spomladansko rutino nege kože lahko spremenite na več načinov: najprej ponovno ocenite svoj odnos do izdelkov, ki bi jih morali uporabljati vse leto, kot je na primer zaščita pred soncem (SPF), nato pa spremenite način uporabe drugih izdelkov, da se prilagodite toplejšemu vremenu. 


Če imate suho kožo, si povrnite sijaj s pilingom, vlažilno masko in intenzivnim vlaženjem.

Zima zna ukrasti vaš naravni sijaj, zato je čas, da si spomladi ponovno zagotovite bolj živahen ten kože. Da bi se znebili suhe, dolgočasne in včasih luskaste kože, priporočamo kombinacijo vlaženja in pilinga. Nežna vlažilna maska za obraz enkrat ali dvakrat na teden bo koži vlila vlago, ki jo potrebuje, da si opomore od izsuševalnih zimskih vetrov. Všeč ji bo Comfort Zone WATER SOURCE MASK, biocelulozna obrazna maska z naravnimi vlažilnimi faktorji, aloe vero in hialuronsko kislino, ki je še posebej priporočljiva za dehidrirano kožo.

Ne pozabite niti na detox kože s pilingom, ki bo omogočil, da koža spet zadiha. BABOR SPA ENERGIZING BODY SCRUB bo vaši koži omogočil točno to, kar potrebuje - učinkovito odstrani odmrle celice in stimulira regeneracijo kože. S pilingom bo na površje prišla sveža plast kože. Vaša polt bo svetlejša, dodatna prednost pa je, da se bodo izdelki za nego kože lažje vpijali in tako bolje delovali.


Če imate aknasto kožo, preklopite na lažjo vlažilno kremo.

Pozimi vaša koža potrebuje vso pomoč pri vlaženju. Spomladi se bo koža zbudila iz zimskega spanja in več časa boste preživeli na prostem, kar pomeni, da se verjetno tudi bolj znojite. Če imate mastno kožo ali kožo, nagnjeno k aknam, razmislite o prehodu na vlažilno kremo na osnovi gela, ki je na splošno lažja in manj »maši« pore kot tiste z oljno sestavo.  Comfort Zone ACTIVE PURENESS FLUID je ena od možnosti. Lahek vlažilni fluid z vitaminom C, idealen za uporabo pri prekomernem izločanju sebuma in razširjenih porah. Koža bo po uporabi navlažena in matirana dolgo časa.

Ne pozabite niti na urejeno rutino čiščenja problematične kože. MADARA ACNE SEBUM CONTROL CLEAR SKIN WASH je nežni čistilec za vsakodnevno uporabo, saj odstrani nečistoče na problematični koži, jo uravnovesi in osveži. Formuliran je na rastlinski osnovi in ne vsebuje nobenih škodljivih površinsko aktivnih snovi.


Preoblikovanje telesa

Za mnoge od nas so bili zimski meseci obdobje pretiranega razvajanja in zdaj začenjamo z odštevanjem dni do uživanja na plaži... Da bi se vaše telo vrnilo v formo, je potreben popoln program razstrupljanja, pri čemer vam lahko pomaga nega kože. Čeprav si nikoli ne bi upali začeti dneva brez temeljitega čiščenja ali se pred spanjem namazati z nočno kremo, pa preostalim delom telesa ne namenjamo enake pozornosti - pogosto se izogibamo, preskakujemo korake in uporabljamo vse, kar se skriva v zadnji omari. Se vam zdi znano?

Izdelki za oblikovanje in toniziranje povečajo elastičnost kože, ki postane bolj voljna, ter jo poživijo s stimulativnimi sestavinami, ki napenjajo in tonizirajo.

Različne tonizirajoče kreme so namenjene različnim področjem; nekatere napenjajo zunanje plasti kože, tako da je koža videti bolj gladka. Drugi izdelki uporabljajo sestavine, kot je kofein, ki stimulirajo kožo, da spodbudijo cirkulacijo in dosežejo bolj čvrst videz.

BODY STRATEGIST TONE SHOT je učvrstitveni fluid za telo, ki se priporoča ob izgubi tonusa in čvrstosti, ta pa deluje v sinergiji z ostalimi Comfort Zone izdelki.

SOTHYS SILHOUETTE PERFECTING SERUM je osnovni in nepogrešljiv zaveznik za telo pri oblikovanju silhuete. Telo bo s pomočjo aktivnih sestavin: vektoriziranega rastlinskega kofeina, rdečih alg, divjega kostanja in matičnih celic iz rože Sarcocapnos crassifolia vidno preoblikovano in izklesano.

Anticelulitne in izdelke za učvrstitev kože kombinirajte z zdravim življenjskim slogom, da učvrstite vezivno tkivo. Tukaj bo izrazito pomagala pravilna prehrana in redna telesna vadba. Na pomoč pa lahko priskoči tudi THALGO EXPERT CORRECTION FOR STUBBORN CELLULIT, ki je gelna tekstura, le ta pa pomaga izboljšati stanje trdovratnega celulita. Inovativna tehnologija preprečuje lipogenezo in nalaganje trigliceridov v maščobnih celicah adipocitih, ki so odgovorne za maščobni tip celulita.


BOMERX SVETUJE: Ne glede na težave s kožo še naprej vsak dan uporabljajte zaščito pred soncem

Svetujemo vam, da izpostavljene dele kože vsak dan zaščitite s kremo za sončenje, ne glede na temperaturo ali vreme.


Zakaj si ne bi privoščili celovito spomladansko lepotno »obnovo«?

Vabljeni k ogledu naše ponudbe ter si privoščite prilagojeno in ciljno lepotno izkušnjo, ki vam bo v tej sezoni pomagala, da boste dosegli svoj najboljši jaz.

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.