Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Ali se zavedate v kolikšni meri vplivata okolje in stres na vašo kožo?

Ali se zavedate v kolikšni meri vplivata okolje in stres na vašo kožo?

Okoljski dejavniki, kot so hiter življenjski slog, onesnaženost okolja in pomanjkanje spanja, imajo škodljiv učinek na videz naše kože. Ta lahko postane neuravnotežena, naša polt je videti utrujena, pusta in dehidrirana.

Linija izdelkov PEPTIDE 24/7 je vaš protistrup za moderno življenje, namenjena vsem, ki uživajo v razgibanem urbanem ritmu, mladim mamicam in vsem ostalim, ki jim primanjkuje spanja. Kombinacija tehnologije Peptide4 ter Elemisovih ekskluzivnih rastlinskih olj in izvlečkov, spretno postavi kožo nazaj v ravnovesje in jo vidno obnovi za dobro spočit videz.

Izdelki PEPTIDE 24/7 so tako vedno korak pred vašim zasedenim urnikom, saj ves dan in celo noč vlažijo in obnavljajo vašo kožo.

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.