Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Eden & edini

Eden & edini

Balzam za čiščenje, ki ni le potreba, pač pa nuja

Mojstrsko čiščenje kože, ki traja že desetletje

En balzam. Tri teksture, združene v eno.

Čista in sijoča koža.

Nešteto razlogov za veselje.


Leto 2023 je leto, ko praznujemo desetletnico Pro-kolagenskega balzama za čiščenje obraza. Ta kultni izdelek danes velja za temelj vsake obrazne nege.  Svetovno priljubljenost je doživel že takoj ob njegovem lansiranju, leta 2013. Njegova učinkovita 3-v-1 tekstura pa navdušuje tudi danes. Ta se ob prvem stiku s kožo spremeni in dosledno raztopi še tako obstojna ličila, kožno nečistočo ter drobne delce, ki so posledica onesnaženosti okolja.

Od njegovega debija do danes se je predstavilo že sedem ekskluzivnih različic. Od teh so tri najbolj priljubljene ostale del Elemisovih klasik: ikonski spa-v-lončku Original, vrtnično obogaten Rose in delikaten Naked brez vonja.


Zvezdna roža, ki jo dodajamo v formulacijo, zori pod našim nadzorom. Rastline rastejo na angleških nasadih, ki jih vodi že peta družinska generacija pridelovalcev. Ko je roža nabrana, gre v proces preše, ki se izvaja na lokalni ravni. Ta rastlina pa ni le izjemno učinkovita pri obrazni negi. Obožujejo jo tudi čebele, ki jo obletavajo v pozni poletni sezoni. Tako naši pridelovalci aktivno pomagajo pri obstoju 12 miljonov zadovoljnih in zdravih čebel.

Oriele Frank, soustanoviteljica in direktorica razvoja izdelkov ter trajnostnega vpliva


GLAVNE SESTAVINE

Padina Pavonica

Dragoceno algo pahljačaste oblike najpogosteje najdemo na mediteranskih obalah. Bogata je s polisaharidi, ki so znani kot izjemna vlažilna podpora koži. V majhnih količinah jo ročno nabirajo izkušeni potapljači, ki podpirajo količinsko odgovornost.

Zvezdna roža

Znana tudi pod imenom Boraga je ena najbogatejših virov omega-6 gama linolenske maščobne kisline. Njena naloga je, da pomaga k mehkejši, bolj gladki in negovani koži.

Olje bezgovih jagod

Ta naravni antioksidant se hitro vpije v kožo in jo oskrbi tudi z nujnimi maščobnimi kislinami. Kožo naredi izjemno mehko pri tem pa na njeni povrhnjici ne pušča mastnega občutka. 

Optimega olje

Gre za prefinjeno in uravnovešeno mešanico dveh naravnih olj, ki sta stiskani v Angliji. Ovseno olje in olje pšeničnih kalčkov koži izdatno pomagata pri zaviranju izgube vlage.   

Vosek vrtnice in akacije

Cvetni vosek pridobimo iz cvetličnih olj obeh rastlin in ga uporabljamo kot enega poglavitnih akterjev za mehčanje kožne teksture. Je tudi izjemen pri blaženju občutljive kože.


REZULTATI ŠTUDIJ

98%

Uporabnikov se strinja, da ta izdelek hitro in preprosto odstrani ličila, kožno nečistočo ter drobne delce, ki so posledica onesnaženosti okolja.*

97%

Uporabnikov se strinja, da je bila po uporabi Pro-kolagenskega balzama za čiščenje obraza njihova koža mehkejša.*

92%

Uporabnikov se strinja, da so po uporabi tega izdelka opazili občutno izboljšavo v sijaju kože.*

*Neodvisna klinična študija, ki je potekala leta 2021. Trajala je 2 tedna in je vključevala 120 ljudi.


UPORABA 3-V-1

Obstojna ličila se raztopijo in zlahka odstranijo, zahvaljujoč triu rastlinskih olj.

Iz maslene teksture se spremeni v luksuzno dišeče olje, nato pa v vlažilno negovalno mleko, ki iz površine zlahka odstrani vse nečistoče.

Globinsko vlaži in neguje tudi, če se uporablja kot 10-minutna obrazna maska. 


O ZNAMKI ELEMIS

ELEMIS je vodilna britanska znamka, ki razvija izdelke za nego in dobro počutje. Svetovni sloves je pridobila kot pionirka na področju uporabe naravnih sestavin in znanstvenega pristopa k lepotni negi. Vsaka nova formulacija je klinično testirana in potrjena, kar zagotavlja opazne rezultate. Elemisovi izdelki so priljubljeni po vsem svetu in na voljo v 110 državah.   

Na voljo na www.bomerx.si.

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.