Time Miracle: Krema za nego kože okoli oči proti gubam z brezovo vodo

Time Miracle: Krema za nego kože okoli oči proti gubam z brezovo vodo

Ali ste vedeli, da je koža okoli oči približno 10-krat tanjša od kože na preostalem delu obraza? Ker je koža okoli oči bolj krhka in nagnjena k izsušitvi, so oči običajno tiste, ki kažejo prve znake staranja.


Koža okrog oči je zelo občutljiva in zahteva posebno nego, pri čemer vsakodnevna vlažilna krema verjetno ne bo zadostovala. Še posebej, če je koža okoli oči suha, potrebujete mehčalno formulo, ki jo najdemo v najboljših kremah za oči proti staranju.

Pri MÁDARI smo ustvarili inovativno formulo kreme za nego kože okoli oči proti gubam Wrinkle Resist, ki jo je navdihnila narava in ima sproščujoč učinek, podoben botoksu.


Pri kateri starosti potrebujete kremo za predel okoli oči?

Pri negi kože velja, da čim prej, tem bolje. Za ohranjanje mladostnega in zdravega videza kože okoli oči je ključna preventivna nega. Ni prave starosti, pri kateri bi lahko v vsakodnevno rutino nege kože vključili kremo za oči proti staranju, vendar je zelo priporočljivo, da jo začnete uporabljati že pri dvajsetih letih, saj boste tako odložili znake prezgodnjega staranja.

Ko postajamo starejši in modrejši :)), začne struktura kože na splošno slabeti. Kolagen začne počasi razpadati, koža izgublja elastičnost - ti dejavniki nato povzročijo povešenost in gube.

Ste že opazili prve znake staranja, kot so drobne linije in gube? Preglejte okolico oči - so vidne suhost, zabuhlost in temni kolobarji? Ne skrbite - pravočasno ste naleteli na to dermatološko preizkušeno kremo za oči proti staranju.


Revolucionarna formula, izdelana iz najboljših pomlajevalnih naravnih sestavin.

MÁDARA Time Miracle je med svetovnimi kozmetičnimi znamkami številka ena nege proti staranju kože, ki temelji na vodi iz severne breze, ki posnema njeno aktivnost pospeševanja rasti v drevesu.

Poleg učinka proti staranju ta krema proti gubam okoli oči pomaga zmanjšati videz zabuhlih oči ter vidno zmanjša znake utrujenosti in drobnih gubic. Poleg tega rastlinski izvlečki združujejo moči pri vlaženju in odišavljanju ter brišejo znake utrujenosti za svež, gladek in zapolnjen predel okoli oči.


Naravni vir žive energije iz severnih gozdov, prav na vaši kopalniški polici.


Poleg pomlajevalne vode iz severne breze je inovativna formulacija kreme za okoli oči Wrinkle Resist Eye Cream, ki zmanjšuje starost, napolnjena z bio-kompleksom za obnovo celic ter hialuronsko kislino, ki krepi kolagen in napihuje kožo, hranljivimi olji in vitamini.

 

Ta koktajl sestavin je zaradi njihovih učunkovitih lastnosti čaroben:

Brezova voda - spodbuja obnavljanje kožnih celic in ščiti pred prostimi radikali

Izvleček metuljnice - ima odlične antioksidativne lastnosti in se bori proti znakom utrujenosti

Izvleček borovnice - pomaga pri pomirjanju kože

Izvleček rakitovca - nahrani kožo in pomaga pri regeneraciji celic

Izvleček rdeče detelje - pomaga zreli koži pri prvih znakih prezgodnjega staranja

Izvleček alkemilje - naravni antioksidant

Večmolekularna hialuronska kislina - se ponaša s super vlažilnim delovanjem in pomaga zadržati vodo v osrčju kožnih celic

 



Nadgrajena, a lahka tekstura kreme za okoli oči Wrinkle Resist se zlahka vpije za maksimalne rezultate in dolgotrajno udobje.

Dermatološko testirani rezultati*

Študije so pokazale:

85 % jih potrjuje izboljšano čvrstost kože

93 % anketirancev se strinja, da je koža takoj pomirjena

*Dermatološki preizkus, 97 prostovoljcev, starih od 35 do 50 let, 2 tedna uporabe.


Ste pripravljeni na nov dodatek k svoji rutini nege kože?

Ni prepozno, da kožo pred dolgo zimo okrepite z eno od naših formul Time Miracle. Ti vrhunski in učinkoviti kozmetični izdelki za nego kože, ki temeljijo na vodi iz severne breze, intenzivno vlažijo in preprečujejo staranje utrujene in zrele kože.

Naravna in 100-odstotno veganska krema za predel okoli oči Wrinkle Resist je lahko z aplikatorjem ali brez njega.

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.