Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

MÁDARA MAKE-UP - organska ličila naravnega izvora, ki jih morate preizkusiti!

MÁDARA MAKE-UP - organska ličila naravnega izvora, ki jih morate preizkusiti!

MÁDARA je zadnjih deset let ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk med ljubitelji naravne kozmetike. Njihova vizija je varna in učinkovita kozmetika. Svoje bogato znanje o negi kože so uporabili tudi pri kreiranju linije ličil. Že na začetku so se zavedali, da na trgovske police ne želijo postaviti še ene lepe, vendar dolgočasne kolekcije naravnih ličil. Cilj je bil doseči vrhunsko kakovost, poudarjene barve in dolgo obstojne izdelke. Kozmetična industrija je predolgo oklevala med poudarjenimi barvami, osupljivo učinkovitostjo, naravnimi sestavinami in etičnostjo.

Naravno certificirano, 100% vegansko, brez testov na živalih – sveta trojica, ki jo redko najdemo na globalnem lepotnem trgu, brez, da bi bilo potrebno sprejemati kompromise glede delovanja, izrazitosti barv in obstojnosti.

Mádara make - up je vse: poudarjen in barvit, vendar naraven. Svoboden, vendar obstojen. Divji, vendar 100% veganski.

Za vse, ki želite prekriti samo manjše nepravilnosti, ali pa dramatično preobrazbo. Prava fuzija barv in nege kože! Izbor barv je premišljen: od decentnih do vpadljivih za večerni glamurozni videz.

Ličila kot druga koža! Vsa ličila spoštujejo vašo kožo ker so formulirana z organskimi rastlinskimi izvlečki, mineralnimi pigmenti, hialuronsko kislino, vitaminoma C in E, luksuznimi olji in voski za fiksiranje. Brez sintetičnih dišav, kemičnih UV filtrov, mikroplastike, umetnih barvil in drug vprašljivih sestavin.

Popoln izbor izdelkov: od tekočih pudrov do korektorjev, ki so kompatibilni z vašo kožo, senčil za ličnice in oči, glosov za ustnice, osvetljevalcev, rdečil za ustnice in pomade za obrvi, ki je lahko tudi tekoče ličilo za obrobo vek. In še enega izdelka ne smete spregledati: seruma za rast in fiksiranje obrvi in trepalnic.

Do jeseni letos bo Mádara strla še en trd oreh: prihaja črno črna maskara. Pa naj to zaenkrat še ostane skrivnost.

Vsakdo ima svobodo izražanja in vsakdo je lahko videti dobro – tako ženske kot moški!

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.