Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Že uporabljaš maske za obraz?

Že uporabljaš maske za obraz?

V nenehno spreminjajočem se svetu nege kože ostaja ena terapija časovno neomejena: maska za obraz. Ponujajoč obnovitveno izkušnjo, podobno obisku v spa centru, so maske za obraz nepogrešljive v vsaki rutini nege kože. A s številnimi možnostmi, ki so na voljo, je izbira prave maske in določitev pogostosti njene uporabe lahko izziv. Poglejmo v svet mask za obraz in razkrijmo njihove koristi.


ZAKAJ SO MASKE ZA OBRAZ POMEMBNE?

Čeprav maske za obraz morda ne delujejo čudežno čez noč, nedvomno izboljšujejo vašo rutino nege kože. Ne le da nudijo trenutek razvajanja, temveč tudi učinkovito naslavljajo specifične težave kože. Obogatene z močnimi sestavinami, maske zadovoljijo različne potrebe, ne glede na to ali se spopadate z aknami, suhostjo ali znaki staranja.

KORISTI REDNE UPORABE MASKE ZA OBRAZ

Poleg razvajajočega občutka maske za obraz nudijo tudi oprijemljive koristi. Izvrstno očistijo kožo, prodrejo pod površje kože, da izpraznijo nečistoče in odvečni sebum. Formulirane z negovalnimi sestavinami, kot so hialuronska kislina in antioksidanti, maske spodbujajo hidratacijo in obnovo, kožo pa puščajo sijočo in žarečo.

DEJAVNIKI, KI JIH JE TREBA UPOŠTEVATI PRI DOLOČANJU POGOSTOSTI UPORABE

Pri določanju, kako pogosto uporabljati maske za obraz, igra vlogo tudi vaš tip kože. Tisti z mastno ali kožo nagnjeno k aknam lahko koristijo od pogostejše uporabe, medtem ko morajo posamezniki s suho ali občutljivo kožo ravnati previdno in izbrati nežnejši pristop.


RAZLIČNE VRSTE MASK ZA OBRAZ IN PRIPOROČENA UPORABA

Maske za obraz najdemo v različnih oblikah, vsaka je prilagojena specifičnim potrebam kože:

Glinene maske: idealne za mastno ali mešano kožo, saj očistijo in oživijo kožo, zmanjšajo pore in uravnavajo proizvodnjo sebuma. Uporabljajte enkrat ali dvakrat na teden za najboljše rezultate.

Nežna kremna maska z dvema vrstama gline ter salicilno kislino, ki kožo pustijo čisto in matirano ter zmanjšajo pojav nepravilnosti. 

Glinena maska vsebuje zeleno in belo glino, ki absorbira odvečni sebum, ima učinek matiranja. 


Maske za pomiritev kože: te maske so ključne za nego občutljive in razdražene kože. Če se soočate s kožnimi težavami, kot so rdečica, srbečica ali vnetja, so te maske vaša rešitev. Priporočamo izbiro mask z nežnimi in pomirjujočimi sestavinami, kot so izvlečki ovsa, kamilice ali aloje vera, ki lahko ublažijo draženje in pomirijo občutljivo kožo. Uporabljajte jih lahko večkrat na teden za ohranjanje zdrave in uravnotežene kože.

Cream Coated Mask je pomirjujoča maska iz flisa, prepojena s kremo za intenzivno nego za suhe, občutljive in preobremenjene kože. 

Obrazna maska s takojšnjim in intenzivnim vlažilnim delovanjem.


Eksfoliacijske maske: to so še ena pogosto uporabljena vrsta mask za obraz. Če imate občutljivo kožo, se odločite za nežnejšo alternativo v obliki encimskih mask, ki delujejo kot rahel piling. Te maske uporabljajo naravne encime iz sestavin, kot sta papaja ali ananas, ki nežno raztopijo odmrle kožne celice. Rezultat je bolj gladka in svetlejša koža brez tveganja draženja. Eksfoliacijske maske lahko uporabljate dva- do trikrat na teden.

Gel maska za regeneracijo kože s patentirano encimsko tehnologijo. Za nego puste in utrujene kože.

Eksfoliacijska maska, ki vrača sijaj koži. 


DOŽIVITE SPA UŽITEK DOMA

Uživajte v sproščujočih učinkih mask za obraz kar iz udobja vašega doma. Raziščite izbor mask za obraz v naši spletni trgovini bomerx.si, ki je prilagojen vašim edinstvenim potrebam za nego kože. Izpopolnite svojo rutino in razkrijte sijočo, zdravo kožo ob vsaki uporabi.

Maske najdete s klikom na spodnjo povezavo :)

https://www.bomerx.si/Trgovina/?Vrsta-proizvoda=maska-za-obraz&sort=0 

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.