BABOR AMPULE X PAUL SCHRADER

BABOR AMPULE X PAUL SCHRADER

KOLEKCIJA MOJSTROVIN

BABOR X PAUL SCHRADER

 

UMETNIŠKO DELO ZA PREOBRAZBO VAŠE KOŽE

Delo vsakega umetnika je edinstveno - nanj vplivajo strokovno znanje, tehnike in izkušnje. Tako kot BABOR izdelki, ki jih razvijajo za vas.
Za letošnjo omejeno izdajo BABOR AMPUL - AKTIVNIH KONCETRATOV je mednarodno priznani umetnik Paul Schrader ustvaril ekskluzivno umetniško delo. V njem so ujete barvne nianse BABOR šestih serij tretmajev, tako da je vsaka serija tretmajev svojevrstna mini mojstrovina. 


SPOZNAJTE PAULA SCHRADERJA
Z vstopom v svet umetnosti je poskrbel za pravo senzacijo. S svojo abstraktno umetnostjo, večinoma v ekspresivnih barvah, navdušuje ljubitelje umetnosti po vsem svetu. Kako je nastala mojstrovina BABOR? "Začne se z iskro, ki ji sledi natančna izdelava, dokler ne nastane popolna kompozicija."


 7-DNEVNIH TRETMA
Slabotna, dehidrirana, obremenjena ali k madežem nagnjena koža - različni tretmaji ampul za nego iz kolekcije Mojstrovin prepričajo z vidnimi rezultati v samo 7 dneh.

Kako je to mogoče: pametna kombinacija učinkovitih aktivnih sestavin za vse potrebe kože. Naše serije tretmajev ponujajo ciljno usmerjeno rešitev za želeni učinek. So kot nalašč za testiranje - tako ugotovite, katere ampule najbolj odgovarjajo vaši koži! Zagotovite si 7-dnevno serijo tretmajev. Priporočamo! :) 


NAŠA ZBIRKA MOJSTROVIN NA KRATKO

VITALNOST, ZAŠČITA, OBNOVLJEN MIKROBIOM KOŽE
ENERGY
Za revitalizirano, okrepljeno in osveženo kožo v samo 7 dneh.


BREZHIBNOST, ENAKOMERNOST IN SIJAJ
PERFECTION
Z omejeno izdajo ampul Phyto AHA, ki vam v samo 7 dneh zagotovi bolj enakomerno in mladostno sijočo kožo.


POMIRJA, PREPREČUJE RDEČICO IN POMLAJUJE
REPAIR
Za pomlajeno, sproščeno in obnovljeno kožo v samo 7 dneh.


24-URNO VLAŽENJE, NAPETA KOŽA, SIJAJ
HYDRA
Za maksimalno vlaženje in brezhiben videz kože v samo 7 dneh.


UČVRSTITEV, GLAJENJE, POVRNJENE KONTURE OBRAZA
LIFTING
Odkrivamo lepotno skrivnost, ki se skriva za bolj gladko kožo. Serija tretmajev LIFTING za čvrstejšo, takoj bolj gladko in mladostno kožo.


ČIŠČENJE, MATIRANJE, IZPOPOLNJEVANJE
CLEAR
To nova serija tretmajev je namenjena koži, nagnjeni k nastanku mozoljev, aken in ogrcev: Za bolj uravnoteženo in čisto kožo v samo 7 dneh.


ZDAJ ŠE BOLJ TRAJNOSTNO


Formule ampul BABOR so čiste in sestavljene iz 97 % naravnih sestavin. So veganske, brez silikonov, parabenov, PEG, sintetičnih polimerov in dodanih barvil, pa tudi brez laktoze, glutena in mineralnih olj. Zložljiva škatla je izdelana iz 100 % recikliranega materiala, odpirač za ampule pa je trajnosten, poleg tega pa ne uporabljamo celofana.


 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.