Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

SPF ZAŠČITA - TVOJA NAJPOMEMBNEJŠA ANTI-AGE RUTINA!

SPF ZAŠČITA - TVOJA NAJPOMEMBNEJŠA ANTI-AGE RUTINA!

Krema za zaščito pred soncem - najboljši način, da kot otrok ugotovite, da je poletje končno tu. Vsi se spominjamo vonja SPF kreme iz plaže, kajne?!

Zdaj pa je to najpomembnejši korak v naši rutini za nego kože! Če še ne uporabljaš kreme za sončenje vsak dan, je to tvoj znak, zato beri dalje in se nauči, kako začeti.


UPORABA

Dejansko bi mogli SPF zaščito uporabljati vsak dan… ne samo med poletjem in na vroč, sončen poletni dan! Na splošno velja, da za obraz in vrat potrebujete ½ čajne žličke kreme za sončenje, za celotno telo pa eno unčo (toliko, da napolnite kozarec za vlaganje!). Ker se kreme za sončenje sčasoma naravno razgradijo oziroma zaščitni filter oslabi, priporočamo, da jih ponovno nanesete na vsaki dve uri, če plavate ali se potite, pa še pogosteje. Ne pozabite - kremo za sončenje morate nanesti vsaj 15-30 minut pred izpostavljanjem soncu!


RAZLIČNE VRSTE KREM ZA ZAŠČITO PRED SONCEM

Obstajata dve glavni vrsti zaščite pred soncem: mineralna in kemična. Obe vrsti absorbirajo sončne UV-žarke in pomagajo preprečevati poškodbe kože, vendar lahko fizikalna sredstva za zaščito pred soncem nekatere UV-žarke odbijajo. Nobena ni nujno boljša od druge, uporabljata le različne aktivne sestavine. Kemična sredstva za zaščito pred soncem običajno uporabljajo aktivne snovi, kot sta avobenzon in homosalat, medtem ko fizična sredstva za zaščito pred soncem vsebujejo cinkov oksid in/ali titanov dioksid.


IZBIRA PRAVE KREME ZA ZAŠČITO PRED UV ŽARKI

BOMERX Nasvet? Testirajte!

SUN SPF30 AGE DEFENCE CREAM je bogata krema z zaščito SPF 30, ki pomaga ohranjati mladosten videz kože in pomaga postopoma dosegati enotno, dolgotrajno barvo. Vsebuje "Sun’ytol" (morski filter, ki ščiti pred škodljivimi učinki sonca). Ne pušča belih sledi in je nemastne in nelepljive teksture. Njena prednost je, da ne vsebuje alkohola. Uvinul A Plus je kemično sredstvo za zaščito pred soncem nove, ki je zasnovano za visoko zaščito pred UVA in visoko fotostabilnost.

V kolikor raje posegate po lahkotnih balzamih je DR BABOR PROTECT PROTECTING BALM SPF50 odlična izbira. Lahek zaščitni balzam SPF 50 se hitro vpije in ne postane lepljiv. Poleg aktivnih sestavin PROTECT CELLULAR Signature vsebuje tudi kompleks beta-glukana in pantenola, ki kožo intenzivno pomirja in obnavlja. Balzam za obraz s SPF50 priporočamo za vsakodnevno uporabo ter po intenzivnih kemijskih pilingih in kozmetičnih postopkih z aparaturami. Tudi SUN SPF50 SENSITIVE ZONES PROTECTIVE FLUID je prijetna tekoča in lahkotna emulzija brez dišav, ki zagotavlja napredno zaščito za obraz in večino občutljivih predelov z zaščitnim faktorjem 50. Ker tekstura igra ključno vlogo, saj koži pomaga, da se brani pred sončnimi poškodbami, je Sothys razvil ultrasenzorično formulo, ki ni lepljiva, ne dehidrira kože in ne pušča belih sledi. Vsebuje kemične filtre za zaščito pred UVA in UVB žarki.

Za ljubitelje mineralnih filtrov naj bo edinstvena formula Madara AGE-DEFYING SUNSCREEN SPF 30 prva izbira. Ta zagotavlja UVA/UVB zaščito širokega spektra in ne pušča madežev na koži. Inovativna formula s patentiranimi izvornimi celicami kožo oskrbuje z močnimi antioksidanti, ščiti pred onesnaženjem, obnovi in pomladi kožo ter ščiti njen mikrobiom. Ščiti pred vsemi vrstami poškodb zaradi sevanja kot so: izsušena koža, gube, pigmentacija, temni madeži.

Bi malo »barve« in SPF zaščite hkrati? COMFORT ZONE Sublime Skin Color Perfect SPF50 je barvna krema za obraz z visoko UVA/UVB zaščito. Obogatena je s palmitoil glicinom, učinkovino proti staranju, ki pomaga preprečevati vidne posledice fotostaranja, kot so pege in gube. Primerna je za vse tipe kož.

Že uporaba vlažilne kreme s faktorjem SPF je lahko preprost način za zaščito kože, PRO-COLLAGEN MARINE CREAM SPF30 je lahka dnevna krema z SPF 30 proti gubam z aktivnimi morskimi izvlečki. Lahkotna 3 v 1 vlažilna gel-krema proti gubam, ki izboljša vlažnost in čvrstost, hkrati pa kožo ščiti pred soncem. Krema vsebuje sončni zaščitni faktor SPF 30 in nudi visoko zaščito. Ta edinstvena formula hitro in neopazno zdrsne na kožo, zato jo imamo radi kot podlago pred ličenjem ali preprosto kot čudovit sijaj na čistem obrazu. Seveda pa ne pozabite na dodatno zaščito!


KAJ PA ZAŠČITA TELESA?

Ali ste vedeli, da naj bi bilo UV-sevanje odgovorno za 80 % prezgodnjega staranja kože na obrazu in telesu, kot so gube, suha koža, povešenost in pigmentne lise? Izpostavljenost UV-sevanju sproži vnetne procese v koži, ki okrepijo neposredne škodljive učinke UV-sevanja in povzročijo žilne spremembe, kot sta rdečica in rdečica. Hkrati pa izčrpava vitamine in antioksidante v koži. Naj bo v tvoji torbi za na plažo obvezno primerna zaščita.

Vodoodporno formulacijo, idealno za vse ljubitelje vodnih športov nudi SUN SOUL CREAM SPF30 - SPRAY, ki je zaščitna krema za sonce z anti-age učinkom. Je enostavno mazljiva sončna krema za telo, obogatena z novo-generacijskim eksapeptidom za poživitev kože in hranljivim abisinskim oljem, ki pomaga zaščititi kožo pred sončnimi poškodbami in preprečuje nastanek znakov fotostaranja kože.

Lahkotna tekstura DR BABOR PROTECT BODY PROTECTOR SPF30 vas bo navdušila! Losjon za telo s SPF30, ki zaščiti vašo kožo pred prezgodnjim staranjem, UV svetlobo in zunanjimi stresorji bo zaščitil kožo pred staranjem zaradi zunanjih vplivov z biosaharidi in vitaminom E, ki se borita proti škodljivim prostim radikalom. Vsi, ki iščete optimalno zaščito pred soncem že od prve izpostavljenosti je SUN SPF30 AGE DEFENCE LOTION odlična izbira! Je losjon z lahkotno teksturo za zaščito kože pred soncem z zaščitnim faktorjem 15. Vsebuje "Sun’ytol" (morski filter, ki ščiti pred škodljivimi učinki sonca).

Razvajanje in zaščito kože nudi tudi SUN SPF30 PROTECTIVE LOTION FACE AND BODY, ki je emulzija 2 v 1: za obraz in telo. Ščiti in okrepi vse vrste kože in jim podarja sijoč ten z zaščitnim faktorjem 30.


PS: NE POZABI…

Krema z zaščitnim faktorjem ni namenjena le poletnim dnevom zunaj. Žarki UVA lahko prodrejo skozi okna, poleg tega pa lahko modra svetloba iz zaslonov povzroči poškodbe kože - zato poskrbite za uporabo zaščitnega faktorja SPF v oblačnih in deževnih dneh ter v dneh, ko se zadržujete v zaprtih prostorih.

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.