MÁDARA KOREKTOR

MÁDARA KOREKTOR

Ni ravno najcenejši korektor, vendar je vreden investicije. Težko boste našli tako naraven in organski korektor, kot je Mádara Louminous Perfecting Concealer, ki izjemno dobro prekriva nepravilnosti kot so temni podočnjaki, mozoljčki, temni madeži in rdečica.

Rekli boste, da vsi korektorji prekrivajo nepravilnosti. Res je, vendar je Mádara korektor na koži mistično neviden in izjemno obstojen, hkrati pa koži nudi udobje, ker jo hialuronska kislina ves čas vlaži.

99% sestavin je naravnega izvora, primeren je za vegane, ne vsebuje sledi oreškov, je brez glutena in se ponaša z ECOCERT certifikatom. Ostale negovalne sestavine so bogate z antioksidanti, torej tudi dobro zaščiti kožo.

Ne zaide v gubice, kar je še ena njegova odlika in zakrije razširjene pore. Končni učinek je rahlo sijoč, ravno toliko, kolikor je potrebno za sijočo polt. Vsebuje namreč odsevne pigmente, zato priporočamo, da ga nanašate tudi na center nosu in med obrvi.

Primeren je za vsak tip kože, tudi občutljivo.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.