Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Skrb za kožo po poletju

Skrb za kožo po poletju

Sijoča koža je »in«! Skrb za kožo po poletju

Poletje je čas sonca, morja in nepozabnih dogodivščin, vendar pa visoke temperature, izpostavljenost soncu in sol lahko pustijo svoj pečat na naši koži. S prehodom v hladnejše mesece je čas, da svoji koži privoščimo zasluženo obnovo in regeneracijo. Nega kože po poletju je ključna za obnovitev, hidracijo in zaščito pred poškodbami, ki jih je povzročilo izpostavljanje soncu in drugim vplivom. Naredili smo izbor izdelkov, ki bodo vaši koži pomagali povrniti sijaj in mehkobo ter pripravili »teren« za svež začetek nove jesenske sezone.


1. Čiščenje in priprava na nego

Prvi korak v regeneraciji kože je temeljito čiščenje. Izdelki, kot je čistilni gel ali pena bodo nežno odstranili odvečno olje, umazanijo in nečistoče, ki so se nabrali čez poletje. To bo koži omogočilo dihati in bolje absorbirati nadaljnje izdelke. Grown Alchemist BODY CLEANSER: GERANIUM je pomirjujoče čistilo za telo, ki vsebuje izvlečka geranije in črnega popra, ki nežno odstranita nečistoče in odmrle kožne celice, medtem ko aloja kožo vlaži, revitalizira in neguje. Pomiri kožo in odpravi stres s sproščujočim vonjem sivke, cedre, mandarine in muškatne kadulje.


2. Piling za svežino

Po poletju se pogosto na koži nabere plast odmrlih celic, kar lahko povzroči izgubo sijaja in neenakomerno teksturo. Uporaba nežnega pilinga ali eksfolianta bo pospešila obnavljanje kože, jo pustila bolj gladko in pripravljeno za nadaljnje korake. Za pospešitev obnavljanja kože izberi Sothys RELAXING BODY SCRUB CHERRY BLOSSOM AND LOTUS ESCAPE, ki je sproščujoč mehanski piling z navdihom iz Japonske, ki kožo vidno okrepi. Vsebuje negovalne izvlečke iz listov češnjevega cveta, delci mineralnega izvora pa bodo poskrbeli za bogato eksfoliacijo kože.


3. Hidracija in nega

Vlaženje kože je ključno, še posebej po dolgotrajnem izpostavljanju soncu. Na Bomerx.si lahko najdete širok izbor vlažilnih krem in serumov, ki kožo napolnijo s potrebno vlago, hkrati pa ji zagotovijo hranilne snovi za regeneracijo. Nega po soncu je pomembna, saj pomaga obnoviti kožno bariero, pomirja morebitno draženje, preprečuje dolgoročne poškodbe kože in ohranja zdrav in sijoč videz kljub izpostavljenosti sončnim žarkom. MER DES INDES MOISTURISING SILKY BALM je luksuzni vlažilni balzam, ki je obogaten z naravnimi sestavinami, namenjen negi kože. Njegova posebna formula je zasnovana tako, da kožo globinsko navlaži, jo pomiri in ji povrne mehkobo ter sijaj.

Ta svilnato bogat balzam je navdihnjen z eksotičnostjo Indijskega oceana in ajurvede, kar se odraža tudi v njegovi osvežujoči in razkošni dišavi. Izdelan je z mislijo na celostno razvajanje kože, zato se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka. Če obožuješ olja za telo pa ne pozabi na Elemis Frangipani Monoi olje za telo, ki je nežno masažno olje, ki se stopi na dotik kože, zagotavlja čutno in vlažilno izkušnjo. Popolno za nego in pomiritev kože ter duha.


4. Obraz: Zaščita pred Staranjem

Regeneracija vključuje tudi dolgoročno zaščito pred znaki staranja. Izdelki, ki vsebujejo antioksidante, vitamine in SPF zaščito, bodo vašo kožo varovali pred škodljivimi vplivi okolja, kar je še posebej pomembno po sončnih mesecih. Elemis SUPERFOOD NIGHT CREAM te bo navdušila! Lepotna »bomba« polna antioksidantov in prebiotikov! Primerna je za vse tipe kož, še posebej za suho kožo. Poskrbela bo za hranjenje in intenzivno regeneracijo kože. Formulacija vsebuje prebiotike in naravno mešanico izvlečkov rastlinskih superživil, ki kožo negujejo, vlažijo, izboljšajo regeneracijo ter pripomorejo k celovitosti epidermalne bariere in antioksidativni zaščiti kože.

ZALJUBLJENI SMO V AKTIVNE SESTAVINE! BOMERX NASVET:

Hialuronska kislina je izjemno koristna sestavina za nego obraza po poletju iz več razlogov:

Nudi intenzivno hidracijo kože. Po poletju je koža pogosto dehidrirana zaradi izpostavljenosti soncu, vetru in slani vodi. Hialuronska kislina je znana po svoji sposobnosti zadrževanja vlage, kar pripomore k obnovitvi optimalne ravni hidracije kože. Prav tako pa nudi pomirjanje in pomlajevanje. Hialuronska kislina pomaga pomiriti kožo ter pospešuje njeno naravno obnovo, kar prispeva k svežemu in pomlajenemu videzu. SKIN REGIMEN 1.85 HA BOOSTER je intenzivno vlažilni koncentrat z učinkom polnjenja. Z mikro, makro in prečno-zamreženo hialuronsko kislino in Longevity Complex™(kompleks špinače, divjega indigovca in karnozina). Pomaga vzdrževati nivo vlage dalj časa in zmanjšuje ter preprečuje prezgodnje znake staranja. Ta inovativen izdelek je zasnovan za zagotavljanje intenzivne vlažilne podpore, ki koži povrne naravni sijaj in elastičnost.


5. Zaščita kože

Zaščita kože z SPF-jem je pomembna celo leto, saj preprečuje poškodbe kože, tveganje za kožnega raka, prezgodnje staranje kože in pigmentacijo. UV-žarki so prisotni tudi v oblačnem vremenu, zato je nujno vzdrževati zaščito za dolgoročno zdravje in lepoto kože.

DR BABOR PROTECT BODY PROTECTOR SPF30 je negovalni losjon za telo s SPF30, ki zaščiti vašo kožo pred prezgodnjim staranjem, UV svetlobo in zunanjimi stresorji. Vsebuje širokospektralne filtre, ekstrakt rastline "Cassia alata" in "Protect" kompleks, pridobljen iz izvlečka tanina in sončničnih semen, ki ščitijo vašo kožo pred UVA in UVB sevanjem.

Kaj pa zaščita obraza? CC (Color Correcting) obarvane kreme so izjemno priročne zaradi svoje večnamenske narave. CC obarvane kreme so formulirane za korekcijo različnih barvnih nepravilnosti na koži, kot so rdečica, madeži, hiperpigmentacija in temne kolobarje pod očmi. To omogoča, da en izdelek opravi več funkcij. MADARA CC CREAM SPF 15 je anti-pollution krema, ki popravlja ten kože, v trenutku obnovi kožo in se bori proti okoljskim dejavnikom. Izboljšuje nepravilnosti, kot so rdečica, bledikavost, pusta koža in pigmentacijske nepravilnosti. Znanstveno dokazano popolnoma zaščiti kožo pred strupi in težkimi kovinami, ki mašijo pore in poškodujejo našo kožo. Zagotavlja široko zaščito pred UVA/UVB žarki, hialuronska kislina (smo že povedali, da jo obožujemo?!) pa izdatno vlaži kožo. Peresno lahka tekstura omogoča prijeten nanos in naraven videz kože ter razkriva resnično lepoto vaše kože. Primerna je za vse tipe kož.

 


Z uporabo izdelkov na spletni strani Bomerx.si lahko poskrbite za celostno regeneracijo svoje kože po poletju. Vaša koža bo hvaležna za ta dodaten sijaj in nego, ki ji jo boste podarili.

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.