BOLJ ZDRAV IN MLADOSTEN VIDEZ KOŽE

BABOR SKINOVAGE linija v novi še boljši preobleki! Nov BABOR SKINOVAGE je sinonim za bolj zdrav videz kože in bolj sijočo kožo. Formulacije izdelkov temeljijo na dolgoletnem strokovnem znanju BABOR znanstvenikov. Pet različnih linij, oblikovanih za različne tipe in stanja kože, kot je suha, občutljiva, mastna, pusta in utrujena ter mešana koža – vsak lahko najde nekaj zase! Nova prečudovita embalaža je domiselno barvno kordinirana: Elegantna bela je kombinirana z nežnimi pasteli, da poudari različne potrebe različnih tipov kože in strankam olajša iskanje specifičnega izdelka.

Tip kože določa genetski zapis in predstavljaja le približno 20-30 % tipa kože. Zunanji okoljski dejavniki, kot so UV-sevanje in onesnaženost zraka, ter dejavniki osebnega življenjskega sloga, vključno s prehrano, vadbo, stresom in vzorci spanja, so odgovorni za približno 70 % stanja kože in lahko pospešujejo procese staranja. Za kožo, ki je videti zdrava, vitalna in sijoča, je bistvenega pomena, da ima koža dobro delujočo lastno zaščitno bariero in njeno mikrobioto ter pravilno in dosledno rutino nege kože, ki je individualno prilagojena specifičnemu tipu kože in trenutnemu stanju kože. Na podlagi dolgoletnega strokovnega znanja o negi kože in najnovejših raziskav avtofagije je laboratorijem in znansvetnikom BABOR uspelo ustvariti še učinkovitejšo linijo izdelkov SKINOVAGE – namenjeno krepitvi kože in ohranjanju njenega mladostnega videza dlje časa. Inovativna formulacija izdelkov SKINOVAGE vsebuje dve visokoaktivni sestavini in sicer: izvleček alpske vrtnice in prebiotike - edinstvene morske polisaharide, ki delujeta sinergistično in zagotavljata celovito zaščito pred oksidativnimi poškodbami, krepita kožno mikrofloro, podpirata kožno pregrado in ohranjata kožo zdravo in mladostno.

Za boljšo prihodnost: izdelki linije SKINOVAGE so brez zunanje celofanske embalaže in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, glutena, laktoze, silikonov, parabenov, mineralnega olja, mikroplastike in sintetičniih dišav.

Pregled izdelkov linije SKINOVAGE:

MOISTURIZING – linija namenjena negi suhe kože

CALMING – linija namenjena negi občutljive kože

BALANCING – linija namenjena negi mešane kože

PURIFYING – linija namenjena negi mastne kože nagnjene k nastanku nečistoč

VITALIZING – linija namenjena negi puste in utrujene kože

Lepotna rutina SKINOVAGE:

1. Prvi korak vsako jutro in večer: očistite obraz, vrat in dekolte z ustreznim čistilnim izdelkom npr. s HY-ÖL® in Phytoactives iz linije BABOR CLEANSING.

2. Zjutraj in/ali zvečer po čiščenju obraza nanesite serum na obraz, vrat in dekolte, nežno vtrite v kožo in pustite, da se vpije.

3. Nadaljujte z nanosom SKINOVAGE kreme za oči in jo nežno vtrite s prstanci v področje okrog oči in zgornjo veko.

3. Nato nanesite Cream ali Cream Rich na obraz, vrat in dekolte ter jo nežno vtrite.

BABOR SKINOVAGE – napredni sistem za nego kože, ki preprečuje in upočasnjuje staranje kože. Za vitalnejšo in sijočo kožo zdravega videza, še preden se pojavijo prve gube!

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb