Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Odkrivanje gladke kože: Zmanjšanje por na predelu nosu

Odkrivanje gladke kože: Zmanjšanje por na predelu nosu

Razširjene pore so pogost pojav, ki pesti večino ljudi, še posebej na območju nosu. Vendar pa obstaja veliko načinov, kako se spopasti s to težavo in doseči videz bolj gladke in enakomerne kože. Ena izmed najučinkovitejših metod je uporaba pravilnih izdelkov za nego kože, še posebej tistih, ki so posebej oblikovani za zmanjšanje videza por.

Priporočamo vam, da začnete svojo negovalno rutino s čiščenjem kože. Uporaba blagih čistilnih izdelkov, ki temeljito očistijo pore, je ključnega pomena. Naša spletna trgovina ponuja širok izbor čistilnih gelov, pen, olj in micelarnih vod, ki vam bodo pomagali doseči osveženo in čisto kožo.

Odlični čistilni in piling prah za vsak tip kože z encimsko aktiviranim keratolitičnim učinkom. Učinkovito odstrani delce umazanije, odvečni sebum in odmrle kožne celice.

Eksfoliacijski čistilni gel za obraz z encimi. Za pusto in utrujeno kožo. 


Po čiščenju je pomembno, da kožo ustrezno toniziramo. Uporaba tonika, ki nežno zoži pore in uravnava pH ravnovesje kože, lahko izboljša videz in teksturo kože. V naši ponudbi imamo različne tonike, ki vsebujejo sestavine, kot so salicilna kislina, glikolna kislina in hialuronska kislina, ki pomagajo zmanjšati videz por in kožo navlažijo.

Antiseptični tonik, ki globinsko čisti zamašene pore in mastno kožo.

Osvežilen tonik, formuliran z jabolčnim kisom, marelico in mehiškim kaktusom, poln AHA kislin. Nežno odstrani odmrle celice kože in razkrije sijočo kožo. 


Naslednji korak v vaši negovalni rutini naj bo uporaba seruma ali koncentrata, ki je formuliran posebej za zmanjšanje videza por. Naša spletna trgovina ponuja široko paleto serumov, ki vsebujejo aktivne sestavine, kot so retinol, vitamin C in niacinamid, ki pomagajo zmanjšati videz por ter izboljšati teksturo in tonus kože.

Doctor Babor Power Serum Retinol ampule vsebujejo kombinacijo retinola stabilne oblike, 2D hialuronsko kislino in biomimetični "tripeptid-1".

Sothys kapsule, ki so lahko del vaše večerne rutine nege obraza. Noč za nočjo se vaša koža vidno preobrazi zaradi učinkov tega seruma, ki vsebuje koncentriran vitamin C.


Za zaključek vaše negovalne rutine priporočamo uporabo vlažilne kreme, ki ne le navlaži kožo, ampak tudi ščiti in obnavlja njeno naravno pregrado. Izberite vlažilno kremo, ki vsebuje lahke formule, ki se hitro vpijejo v kožo, ne da bi jo obtežile ali zamašile pore.

Revitalizirajoča nočna maska, ki jo pustite delovati čez noč.  

Dnevna vlažilna krema za obraz za problematično kožo ali vsakogar z mešano kožo. Skrbno izbrana mešanica bioaktivnih rastlin sestavin, ki zagotavljajo hitro vpojno, globoko vlaženje brez mastnega občutka, na koži pa ostane le svilnato gladek in mat videz.


V naši spletni trgovini verjamemo v moč pravilne nege kože in izdelke, ki vam bodo pomagali doseči vaše ''kožne'' cilje. Ne glede na to, ali se spopadate z razširjenimi porami, mozolji, pigmentacijami ali drugimi težavami s kožo - tu smo, da vam pomagamo najti prave izdelke za vaše potrebe.

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.