Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Napni svojo kožo z 72-urnim vlaženjem

Napni svojo kožo z 72-urnim vlaženjem

Zakleni vlago v koži in jo tam zadrži. Pri temu ti bo pomagal Pro-kolagenski vrtnični mikro serum, ki kožo hipoma napne in obenem učvrsti njeno povrhnjico.


Navlaženost je tista, ki naredi lepo, sijočo kožo.

Pro-kolagenski vrtnični mikro serum izhaja iz dvojnega delovanja. S tem koži trajno zagotovi, jo napne in poudari njen naravni sijaj. 

Negovalna linija ELEMIS Pro-Collagen Rose je bogatejša za čudovit mikro serum. Ta je zasnovan na podlagi patentirane mikrofluidne tehnologije. Njen namen je, da v super lahki formulaciji učinkovito zaobjame izjemne koristne lastnosti izvlečka organsko pridelane angleške vrtnice. K temu pripomore 7.000 mikro kapljic vrtničnega hidrolata, ki se nahaja v vsaki steklenički. To je daleč najbolj svež in prečiščen način, ki ga koža lahko dobi v obliki negovalnih sestavin. Opazno pomaga k učvrščevanju, vlaženju in mehčanju teksture obrazne kože. Rezultati pa so vidni že po dveh tednih* redne uporabe. Prednost tega inovativnega sistema je tudi v tem, da učinkovito združuje vodo in olje, ki zavoljo večslojnega načina prodiranja v kožo krepita njeno povrhnjico. S tem pa koža izboljša lastno sposobnost ohranjanja vlage.

Aktivna formulacija kožo še dodatno vlaži s pomočjo dodane rdeče alge. Ta resnično edinstvena sestavina klinično† dokazano deluje s 3-kratno močjo hialuronske kisline, ki jo uvršča med najboljše.

*Ex vivo test, trajajoč 9 dni.

* Neodvisna klinična študija, ki je potekala decembra 2022. Trajala je 4 tedne in je vključevala 38 ljudi.


SPOŠTOVANJE NARAVE

Spoštljiv odnos do narave in njene biološke raznolikosti je že od samega začetka bistvo našega poslanstva. Tudi zato je za nas ključno sodelovanje z lokalnimi skupnostmi, ki surovine odkrivajo na okolju in širšemu ekosistemu prijazen način.

Med snovanjem Pro-kolagenskega vrtničnega seruma smo premislili vsak korak, ki vodi do končnega izdelka. To vključuje tudi 100% razgradljivo stekleničko, v kateri se nahajajo dragocene naravne sestavine. Naša vrtnica Rosa Centifolia je vzgojena na način stoodstotne sledljivosti celotnega postopka rasti. Gojenje ne vključuje nikakršnih pesticidov ali ostalih škodljivih kemikalij. Obiramo jo ročno, proces pa je rezerviran za mesec maj. Takrat vrtnice razvijejo najbolj intenzivno aromo in vsebujejo izdatno nasičeno količino koristnih sestavin. Našo izjemno sestavino Padina Pavonica, ki jo poznamo tudi pod imenom rdeča alga, pa ročno nabirajo izkušeni potapljači, ki spodbujajo količinsko odgovornost. Naš pridobljeni certifikat B Corp je vodilo, ki nas vselej motivira. Tudi zato ustvarjamo in nudimo le najboljše, izjemno inovativne in najkakovostnejše izdelke. Obenem pa nas zavezuje k temu, da pozitivno vplivamo na naravno okolje, skupnost in planet.

GLAVNE SESTAVINE

Vodni del

Rosa Centifolia

Ta čudoviti naravni antioksidant poživlja kožno povrhnjico skozi celoten proces nege. Obenem pa pripomore k opaznemu izboljšanju njenega sijaja ter naravnega leska.

Padina Pavonica

Dragoceno algo pahljačaste oblike ekskluzivno in v majhnih količinah ročno nabiramo na mediteranskih obalah. So bogat vir polisaharidov, ki so znani kot izjemna podpora kože v obliki vlaženja.

Rdeča alga

Poznamo jo tudi pod imenom Fulcerllaria Lumbricalis in velja za neverjetno podporo pri vlaženju kože. Njena sposobnost, da prodre v globje kožne plasti in pomaga k izboljšanju sposobnosti kože pri ohranjaju lastne vlage, je klinično dokazana. V primerjavi s hialuronsko kislino bo kožo oskrbela kar s trikrato količino vlage.

Oljni del

Oleo izvleček bio angleške vrtnice

Izvleček smo razvili iz več kot dvajsetih različic ročno obranih vrtničnih cvetov, ki so se nežno sušili 3-5 dni. Ta posebni eliksir je znan po blažilnih učinkih pa naj bo koža še tako občutljiva.


REZULTATI ŠTUDIJ

- Klinično dokazano 72 ur vlaži kožo.°

- Klinično dokazano podpira in učvrščuje kožino povrhnjico ter jo

v sedmih dneh izdatno oskrbi z vlago.*

- Klinično dokazano v 14 dneh opazno zmanjša izrazitost gubic in izraznih linij. •

- 95% uporabnikov se strinja, da je izdelek naredil njihovo kožo mehkejšo. +

- 94% uporabnikov se strinja, da je izdelek na njihovo njihovo kožo

deloval občutno blagodejno. +

- 88% uporabnikov se strinja, da je izdelek izboljšal navlaženost

kože in jo opazno napel. +

*Neodvisna klinična študija, ki je potekala decembra 2022. Trajala je 4 tedne in je vključevala 38 ljudi.

° Testiranja opravljena v intervalih 15 min, 1 ura, 12 ur, 24 ur, 48 ur & 72 ur. • Testiranja opravljena v intervalih 7 dni, 14 dni in 28 dni.

Neodvisna študija, ki je v 4 tednih vključevala 110 ljudi (Velika Britanija, december 2022). Rezultati temeljijo na opažanjih 55 ljudi, v razponu 4 tednov. ZDA, marec 2023.


O ZNAMKI ELEMIS

ELEMIS je vodilna britanska znamka, ki razvija izdelke za nego in dobro počutje. Svetovni sloves je pridobila kot pionirka na području uporabe naravnih sestavin in znanstvenega pristopa k lepotni negi, kar podpirajo številne študije in rezultati. Vse ELEMISOVE izjemene inovacije gredo skozi stroge preizkuse, ki zagotavljajo opazno lepotno preobrazbo. Izdelki ELEMIS so na voljo v 103 državah. Znamka ELEMIS je ponosna lastnica certifikata B Corp, ki narekuje najvišje standarde, zanesljivost in transparentnost celotnega proizvodnega procesa.   

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.