Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

5 NAČINOV UPORABE OSVETLJEVALCA ZA ČUDOVIT SIJAJ

5 NAČINOV UPORABE OSVETLJEVALCA ZA ČUDOVIT SIJAJ

Številni trendi ličenja prihajajo in odhajajo, a zdi se, da bo trend sijoče in negovane kože ostal. Ključni element, ki je povsod na lepotnem seznamu in omogoča izjemen sijaj?

Tekoči osvetljevalec, seveda.

Lahkoten in svetlikajoč osvetljevalec MÁDARA Cosmic Drops Buildable Highighter prinaša neverjetno večnamenskost, ne glede na to, ali si želite nežnega leska ali osupljivega sijaja. Najraje ga uporabljamo za poudarjanje najvišjih točk obraza, kot so ličnice, a zakaj bi se ustavili pri tem? Predstavljamo vam 5 različnih načinov uporabe osvetljevalca za neprimerljiv sijaj.

 ''No-makeup'' makeup

Za rosen, od znotraj osvetljen sijaj vmešajte nekaj kapljic MÁDARA Cosmic Drops Buildable Highlighter v barvi Cosmic Rose ali Naked Chromosphere v dnevno vlažilno kremo, ki bo v nekaj sekundah osvetlila vašo polt. Ali pa si namesto tega prikrojite sončen sijaj z zapeljivim bronastim odtenkom Burning Meteorite. To je najboljši način ličenja za dosego makeupa ''brez ličil''.

Svetleča pokritost

Svoj najljubši tekoči osvetljevalec lahko vedno poskusite vmešati tudi v puder ali tekočo podlago. Z rokami zmešajte teksturi - tako boste dosegli gladek, dodelan videz. Predlagamo, da izberete podlago, ki se ponaša s sijočim nanosom, kot je MÁDARA Skin Equal Soft Glow Foundation SPF15, ki bo poskrbela za še večji sijaj.

Telesu dodajte nežen lesk

Če mislite, da je osvetljevalec namenjen le obrazu, pomislite še enkrat. S čopičem ga nanesite na ključnice, prsni koš ali zgornji del ramen, da boste na večernih zabavah dosegli popolno poudarjenost in lesk. Ali pa dodajte nekaj kapljic osvetljevalca v losjon za telo, da bodo vaše noge in roke ob sončni svetlobi izstopale - rezultati bodo naravnost žareči.

Ne pozabite na oči

Tekoči osvetljevalec lahko služi tudi kot osupljivo senčilo - nanesite ga na veke, da bodo vaše oči brez težav zasijale s popolnim leskom. Za spočit in svež videz odprite oči tako, da v notranje kotičke nanesete majhno količino osvetljevalca MÁDARA Cosmic Drops Buildable Highlighter v barvi Cosmic Rose. Uporabite ga lahko tudi kot tekoče črtalo za oči - vzemite obojestranski čopič za natančno nanašanje in poskusite ustvariti zapeljiv bronast poteg z odtenkom Burning Meteorite.

Bodite drzni

Ne bojte se eksperimentirati - privoščite si drzno ličenje. Preizkusite MÁDARA Cosmic Drops Buildable Highlighter v barvi Aurora Borealis za skrivnosten in igriv modro-lila sijaj, ki spominja na čarobni kozmični žarek. Za bronasto popolnost, ki je sinonim za toplejše dni, pa izberite MÁDARA Cosmic Drops Buildable Highlighter v barvi Burning Meteorite. Nanesite ga v več nanosih za intenziven sijaj ali pa eksperimentirajte z risanjem abstraktnih grafičnih črt ali dodajanjem igrivih pikic okoli oči in ličnic.

To je to - zdaj pa prestavite svojo igro osvetljevanja na višjo raven.

Ker malo sijaja ni še nikomur škodilo. :)

MÁDARA tekoče osvetljevalce najdete na spodnji povezavi 

https://www.bomerx.si/iskalnik/?isci=cosmic+drop 

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.