Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Nežna skrb za kožo pozimi z Grown Alchemist

Nežna skrb za kožo pozimi z Grown Alchemist

Zima je tukaj, s seboj pa prinaša nežnost snežink, a hkrati tudi izzive za našo kožo. Nizke temperature, suh zrak in mraz lahko pustijo svoje sledi, zato je ključno, da svojo kožo razvajamo s pravimi izdelki. V tej hladni sezoni odkrijte pravo zakladnico nege v izdelkih Grown Alchemist, ki so postali naši zvesti spremljevalci na poti do zdrave in sijoče kože.

Grown Alchemist se uveljavlja kot vrhunska blagovna znamka, ki združuje moč narave in znanosti. Njihova okolju prijazna filozofija temelji na uporabi najkakovostnejših naravnih sestavin, brez škodljivih kemikalij.


Zimska nega…

Zimska rutina naj se začne z nežnim čistilnim gelom GENTLE GEL FACIAL CLEANSER, ki bo učinkovito odstranil vse nečistoče, ne da bi pri tem izsušil kožo. Sledi mu naj hranilen serum ANTI-OXIDANT+ FACIAL OIL, ki deluje kot eliksir za kožo. Antioksidanti in vitamini v serumu bodo koži povrnili sijaj in ji podarili zaščito pred agresivnimi zimskimi vplivi.

Rešitev za suho kožo? Obvezno! Vlažilna krema z vitaminom E, AGE-REPAIR MOISTURISER je rešitev za suhe predele kože. Njena lahka tekstura se hitro vpije, hkrati pa koži zagotavlja potrebno vlago za cel dan. In ker so ustnice tiste, ki pogosto trpijo zaradi mraza, v svojo rutino obvezno vključite še balzam za ustnice LIP BALM: ANTIOXIDANT+3 COMPLEX, ki bo postal nepogrešljiv del vaše torbice.


Suh zrak, ogrevanje in mraz lahko izčrpajo naravno vlažnost kože, kar vodi do neželenega izsuševanja in pojava drobnih linij. Zato je redno vlaženje kože neprecenljiv korak v zimski negi, saj ohranja njeno mehkobo, prožnost in sijaj.

Vlaženje kože ne le preprečuje izgubo vlage, temveč tudi ščiti kožo pred agresivnimi vplivi okolja. Pravilno navlažena koža je bolj odporna na škodljive dejavnike, kot so veter, mraz in suh zrak v ogrevanih prostorih. Poleg tega vlaženje kože spodbuja obnovo celic, kar prispeva k bolj zdravi in mladostni koži. Izberite nego, prilagojeno vašemu tipu kože, in jo redno vključite v svojo zimsko nego. Vaša koža vam bo hvaležna, saj bo ostala navlažena, zaščitena in pripravljena na sijoč videz vse do pomladi.

Grown Alchemist ne ponuja le izdelkov, temveč pravo doživetje razkošja naravne nege. Uporaba njihovih izdelkov bo postala več kot le rutina nege, postala bo lepotni obred, ki vsak dan podari trenutek razkošja in oskrbe za vašo kožo. Če iščete popolno kombinacijo narave, znanosti in razkošja za zimsko nego kože, potem so izdelki Grown Alchemist prava izbira. Vaša koža bo hvaležna, vaša nega pa bo postala pravo razkošje.


Ps: Ne pozabite, vlaženje ni le lepotni trik, temveč nujen korak za ohranjanje zdrave in sijoče kože v zimskem času.

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.