Površinsko čiščenje obraza

Površinsko čiščenje obraza

Kdo je vedel, da bo izraz "maska ​​za obraz" leta 2022 imel tako drugačen pomen?! Ravno takrat, ko smo mislili, da bo naša koža čista (dobesedno) po prepotrebnem odmoru od vsakodnevnega ličenja med karantenami, zdaj ugotavljamo, da naše zaščitne »proti korona virusne« obrazne maske škodijo naši koži. ​​Akne ali razdraženost kože, ki jo lahko dobite ob nošenju maske, z izpostavljenimi predeli, kot so lica, brada in nos.

Zdaj, ko so te maske del naše vsakdanje rutine, boste verjetno skrbno izbrali tiste, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Od tkanin, ki odvajajo vlago, do 100 % bombaža, do izdelkov za enkratno uporabo, zagotovo je na izbiro veliko.

Sedaj, ko počasi vstopamo v najbolj vroče mesece v letu, bo vaša maska ​​ujela znoj, bakterije in maščobo na koži, kar bo povzročilo draženje in vnetne izbruhe. Preproste dnevne prilagoditve vaše rutine nege kože lahko pomagajo preprečiti izbruhe in zaščitijo vašo kožo. Za vas smo pripravili popolno rutino in nabor izdelkov, da bo vaša koža voljna in zdrava!

Že poznate rutino jutranjega čiščenja in dvojnega čiščenja zvečer?

Pomembno je, da si umijete obraz, vsako jutro in večer ali celo po vsakem nošenju maske. Tako čiščenje ne bo samo očistilo vaše kože umazanije ujete pod masko, ampak bo preprečilo tudi rast bakterij, ki povzročajo akne, preobčutljivost in izsušenost kože.

Ne glede na to, ali potrebujete nežno kislinsko čistilo za občutljivo kožo, gel za globinsko čiščenje s salicilno kislino ali povsem naravno dnevno čistilo, bodo PRIORI prilagodljive formule poskrbele, da bo vaša koža čista, gladka, navlažena in zaščitena ne glede na okoliščine.

PRIORI Gentle Cleanser

Nežen kremni čistilni gel z alfa hidroksi kislinami (AHA) je namenjen vsakodnevnemu čiščenju. Vsebuje visoko koncentracijo antioksidantov za gladko kožo in zaščito, medtem, ko bo njegova gelna tekstura pomirila vašo razdraženo kožo.

PRIORI Active Cleanser

Dovolj nežen za vsakodnevno uporabo, a dovolj napreden, da zagotavlja velike koristi za našo kožo. Čistilo za obraz Superceutical vsebuje antioksidante in blage AHA kisline za globinsko čiščenje in zapiranje por. Pametno umivanje obraza, ki se prilagaja vašemu življenjskemu slogu. Njegova rahla pena je zjutraj dovolj, da se boste ves dan počutili čiste in sveže, večerna čistilna rutina pa bo obnovila in ​​pripravila vašo kožo na jutri.

PRIORI TTC Natural Cleanser

Čistilni gel z izvlečkom kurkume, ki ne izsušuje kože. Naraven in čist izdelek za nego kože, ki vsebuje najvišjo kakovost sestavin, le-te so do 99% naravnega izvora. Odličen izdelek za suho, občutljivo, dehidrirano, mastno, nečisto in aknasto kožo.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.