Najbolj ikonične Babor ampule v novi preobleki

Najbolj ikonične Babor ampule v novi preobleki

Pozor vsem ljubiteljem ampul!

Ikonične BABOR AMPULE prihajajo v popolnoma novi preobleki: Z še VEČJIM lepotnim učinkom bodo 2 ml steklene viale navdušile vse ljubitelje ampul in vse tiste, ki BABOR učinkovitih ikoničnih ampul še ne poznate.

BABOR AMPULE vsebujejo ekskluzivno izbrane aktivne sestavine v optimalnih koncentracijah in kombinacijah, ki zagotavljajo takoj vidne rezultate – za vse potrebe kože. Kot pionir ampul, BABOR združuje 66 let naprednih raziskav in strokovnega znanja v svojih AMPULAH za takojšnje in vidne rezultate.

Da bi zagotovili rešitev za vsako tip in stanje kože, BABOR ponuja 10 različnih ampul. Izbrano ampulo glede na vaš tip in stanje kože uporabite kot 7-dnevno intenzivno terapijo z največjo učinkovitostjo – formulacije so oblikovane tako, da jih koža posebej dobro in hitro absorbira. Natančno in optimalno odmerjene na najmanjši milligram, kot enkraten nanos s takojšnjim učinkom – preprost »klik« ponuja rešitev za vsako potrebo kože. Za popolne rezultate je potrebno ampulo po površinskem čiščenju nanesti na obraz, vrat in dekolte ter jih vtreti v kožo. Ljubitelji brezčasne lepote bodo cenili tudi prečudovito in skrbno oblikovano embalažo! Elegantna, čista bela embalaža prikazuje ampule v najboljši luči. Subtilni barvni poudarki v pastelnih odtenkih prepoznajo potrebe kože in olajšajo orientacijo v novem svetu BABOR ampul.

Samo najboljše za našo kožo: Čista formulacija z do 97 % naravnih sestavin! Primerna za vegane, brez silikonov, parabenov, PEG, sintetičnih polimerov in barvil ter laktoze, glutena in mineralnega olja.

PREDSTAVITEV NOVIH IKONIČNIH BABOR AMPUL:

HYDRA PLUS: Največja moč hialuronske kisline za maksimalno vlaženje kože! Ampula Hydra Plus takoj daje koži več vlage, ki traja do 24 ur – 92 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža takoj navlažena. Popolna kombinacija hialuronske kisline z nizko molekulsko maso, rastlinskih izvlečkov in oligosaharidov iz sladkorne pese, morskega sladkorja iz rdečih alg in pantenola (znanega tudi kot provitamin B5) zagotavlja dolgotrajno vlaženje, preprečuje izgubo vlage (TEIV – transepidermalna izguba vode) in spodbuja naravno sintezo hialuronske kisline v koži. 87 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža takoj videti bolj gladka in da so linije in gube, ki nastanejo zaradi dehidracije, manjše po 7 dneh uporabe. Intenzivno vlaži kožo 24 ur, jo osveži in naredi bolj napeto – linije in gube so manj vidne,

ALGAE VITALIZER: Zagotavlja vlago in vitalnost za uravnotežen mikrobiom kože zahvaljujoč izvlečkom zelenih alg in planktona ter probiotičnim aktivnim sestavinam. 97 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža takoj bolj sveža in sijoča, 94 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je koža intenzivno navlažena. Koža je videti rožnata in bolj živahna.

                                                         

PERFECT GLOW: Za popoln sijaj, gladko kožo in brezhiben videza preko celega dne! Svetleči pigmenti uravnavajo nepravilnosti in dajejo koži svež, naraven sijaj. 97 % uporabnikov ampule je potrdilo čudovit sijaj; koža je videti bolj sijoča in ima bolj enakomerno polt. Polisaharidi intenzivno vlažijo, medtem ko peptidi “Perfection Peptides” pripomorejo k bolj uravnoteženemu videzu kože in ob redni uporabi podpirajo regeneracijo kože. Peptidni kompleks in LIFTING aktivna sestavina (zagotavlja takojšen lifting) vidno zmanjšata gube s takojšnjim učinkom gladkosti in čvrstosti. 90 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža videti bolj gladka in popolna!

Ampulo Perfect Glow nanesite zjutraj po čiščenju na obraz, vrat in dekolte in jo nežno vtrite v kožo. 

                                                       

MULTI VITAMIN: Vitamini v idealni koncentraciji in kombinaciji dajejo pusti in utrujeni koži novo energijo – 92 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža po enem tednu videti bolj živahna. Koktajl širokega spektra vitaminov spodbuja delovanje celic  regeneracijo in obrambne mehanizme kože. 100 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža na otip popolnoma nahranjena; in 95 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža po 7 dneh videti sijoča in/ali popolnoma nahranjena.

Za zdravo, svežo in sijočo kožo!

LIFT EXPRESS: Vrhunska moč lifting učinkovin proti gubam s takojšnjim učinkom! Morski eksopolisaharid in LIFTING aktivna sestavina (zagotavlja takojšen lifting) vidno zmanjšata globino linij in gub. 97 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža po 15 minutah bolj napeta; in 86 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je ampula Lift Express popolna za nanos pred večerno zabavo za takojšnji učinek liftinga!

3D FIRMING: Za bolj definirane konture obraza, opazno večjo čvrstost ter zmanjšanje linij in gub. Izvleček morske solate, organski silicij in tetrapeptid spodbujajo sintezo hialuronske kisine, izboljšujejo konture obraza in spodbujajo čvrstost kože.

88 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova linija/kontura brade videti bolj definirana in da so gube manjše. 100 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža takoj videti bolj gladka in globoko navlažena; in 94 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža po enem tednu bolj čvrsta. Za mladosten sijaj!                                                

COLLAGEN BOOSTER: Največja moč aktivnih sestavin za večjo elastičnost in čvrstejšo kožo mlajšega videza. 91 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža takoj videti bolj gladka; in 94 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža po 7 dneh videti bolj napeta in/ali čvrstejša. 91 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža po 7 dneh bolj čvrsta. Kombinacija tripeptida in kompleksa rastlinskih aminokislin (po vzoru živalskih kolagenskih struktur) spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži in podpira reorganizacijo kolagenskih vlaken, da tvorijo enotno, čvrsto strukturo.                                                                                          

SOS CALMING:  Takoj pomirjena koža z zmanjšano rdečico in občutkom zategovanja – sanje končno postanejo resničnost! Aloe vera, izvleček tigrove trave in pantenol pomirjajo preobremenjeno in razdraženo kožo. 94 % uporabnikov ampule navaja, da je njihova koža takoj videti pomirjena ali bolj sproščena. 93 % uporabnikov ampule je potrdilo, da se rdečina kože po 7 dneh zmanjša.

Profesionalni nasvet: popoln tudi kot ampula po sončenju! Enostavno nanesite na obraz, vrat in dekolte po čiščenju zjutraj ali zvečer in nežno vtrite v kožo.

ACTIVE NIGHT: Obnova čez noč – največja moč učinkovine za vidno spočito, pomlajeno in dobro nahranjeno kožo zjutraj. Ampulo zvečer nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte. 100 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je koža zjutraj videti bolj spočita; in 97 % uporabnikov ampule je menilo, da je njihova koža videti osvežena in popolnoma nahranjena. 91 % uporabnikov ampule je potrdilo, da je njihova koža zjutraj videti sveža in manj nagubana.                                                                     


ACTIVE PURIFIER: Obnova čez noč – največja moč učinkovine za vidno spočito, pomlajeno in dobro nahranjeno kožo zjutraj. Ampulo zvečer nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte. 100 % uporabnikov potrjuje, da je koža zjutraj videti bolj spočita; in 97 % uporabnikov meni, da je njihova koža videti osvežena in popolnoma nahranjena. 91 % uporabnikov potrjuje, da je njihova koža zjutraj videti sveža in manj gubana.  

                                                                                                        

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.