NOVA NOČNA NEGA SOTHYS

NOVA NOČNA NEGA SOTHYS

MOČ VITAMINA C ZA POMLADITEV KOŽE PREKO NOČI!

Kratke noči, burno življenje, vsakodnevne agresije – vsak dan je koža podvržena hudi preizkušnji. Obnova celic je ponoči dvakrat pomembnejša kot podnevi.

Si imela težek dan v službi? Te je prevzela utrujenost? In vse, kar si želiš, je postelja in spanje, da bi se zjutraj prebudila kot nova. Da bi zjutraj blestela ni dovolj samo sen, pač pa mora to biti pravi lepotni spanec. Ne izpuščaj večernih ritualov, redno uporabljaj nočno vitaminsko nego in boš zagotovo videti bolj spočito, mlajše in lepše kot kdaj koli prej.

Kozmetika Sothys je izbrala najnovejšo generacijo zelo učinkovitih aktivnih sestavin za ohranjanje mladosti kože, noč za nočjo. Nočna linija Noctuelle™ s svojima proizvodoma Obnovitveno nočno kremo in Obnovitvenimi mikro-kapsulami razkriva vidno obnovljeno kožo, ki je videti spočita, mlajša in sijoča.

Ker je nočno sproščanje in regeneracija zelo pomembna za celo telo in ne samo kožo obraza, so pri Sothysu za to linijo izbrali prav posebne aromaterapevtske lastnosti: izbor posebej sproščujočih eteričnih olj v sinergiji deluje na centralni živčni sistem in tako ustvarja občutek umirjenosti in sproščenosti.

Renovative night cream – obnovitvena nočna krema                                                                             

Moč morskega kolagena proti staranju krepijo morske alge in AHA kompleks ter organski popki črnega ribeza za poživitev polti. Noč za nočjo ta krema s pomirjujočo dišavo vidno obnavlja mladost vaše kože. Po dnevu, ko je bila izpostavljena agresiji, se koža vidno regenerira in tako izkorišča nočno obnovitveno moč, da je lahko zjutraj ponovno obnovljena ter videti spočita in mladostnejša.  

Renovative micro - capsules - Obnovitvene mikro - kapsule, serum s čistim vitaminom C                                                       

Kapsule predstavljajo nov korak za vključitev v vaš večerni ritual nege obraza. Te edinstvene mikrokapsule so na rastlinski osnovi in ​​so 100 % biološko razgradljive. Vaši koži dostavijo pravo količino čistega vitamina C (20 %) v žametno mehki formuli. Noč za nočjo se vaša koža vidno preobrazi zaradi učinkov tega seruma, ki vsebuje koncentriran vitamin C, z dokazano učinkovitostjo pri sijaju in pojavu znakov staranja (čvrstost, gube in temne lise).

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.