MADARA TEKOČE PODLAGE

MADARA TEKOČE PODLAGE

Ne glede na sezono je težko najti primerno tekočo podlago. Čeprav obožujemo poletje, prinaša kar nekaj izzivov glede nege kože. Dovolite, da vam pomagamo z nekaj nasveti.

Ravno tako kot ob menjavi sezone zamenjate garderobo, bi morali zamenjati tudi negovalno rutino. Priporočamo lahke formule, ki koži dovolijo dihati in so obstojne tudi, ko temperature zrastejo. Če hrepenite po čudovitem poletnem sijaju kože, priporočamo, da posežete po tekoči podlagi, ki bo ta sijaj zagotovila.

Najbolj pomembno je, da ne pozabite na zaščitni faktor, ki bo vašo kožo varoval pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov.

Ali veste, da vse tekoče podlage niso enake?

Raziskave kažejo, da so formule, ki vsebujejo sintetične UV filtre na svetlobi ali vročini lahko tudi nevarne. Da  boste zagotovo na varni strani, izbirajte med tekočimi podlagami, ki vsebujejo naravne mineralne UV filtre, ki se ne vpijejo v kožo marveč ostanejo na njeni površini in odbijajo sončne žarke.

Priporočamo vam naravno certificirano tekočo podlago Skin Equal Soft Glow Foundation SPF15, ki ščiti kožo pred sončnimi žarki, zagotavlja brezhibno polt in koži podari sijaj. Z UVA/UVB zaščito širokega spektra in sestavinami, ki ščitijo pred stresom iz okolja, boste vašo kožo zaščitili in uživali, ker bo vaša polt ves dan polna svežine.

Ko ste uspešno našli ustrezno formulo nastopi še dodatni problem kako najti pravi odtenek. V mislih imejte, da bi morali odtenek prilagajati sezonsko, ker poleti naša koža zagori.

Nekaj koristnih nasvetov:

  1. Če je vaša koža že nekoliko zagorela, pa še vedno niste porabili tekoče podlage, ki ste jo uporabljali pozimi, vam svetujemo, da uporabite temnejši korektor ali temnejšo tekočo podlago in zmešate s svetlejšo tekočo podlago, ter tako prilagodite barvo vašim trenutnim potrebam.
  2. Če želite, da je tekoča podlaga v teh vročih sončnih dneh manj prekrivna, svetujemo, da jo nanašate z vlažno gobico.
  3. Želite poudariti sijaj kože? Tekoči podlagi preprosto dodajte nekaj kapljic osvetljevalca Cosmic Drops Buildable Highlighter Naked Chromosphere. Če želite poudariti zagorelo polt, vam svetujemo, da dodaste temnejši odtenek Burning Meteorite.
  4. Nikoli ne pozabite nanesti tekoče podlage tudi na vaša ušesa, vrat in dekolte. To so predeli, ki jih sonce hitreje opeče, zato previdnost ni odveč.

Uživajte v prelepih poletnih dneh in dolgih nočeh!

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.