MADARA RESCUE HAND CREAM

MADARA RESCUE HAND CREAM

Umivanje z milom in razkuževanje rok je dokazano učinkoviti način, ki nas ščiti pred infekcijami, vendar roke hkrati tudi izsuši.

Priporočamo, da tako pogosto kot je le mogoče uporabite bogato kremo za roke, da bo vaša koža gladka, mehka in optimalno navlažena.

Bogata vlažilna krema Rescue Hand Cream takoj navlaži in nahrani roke, poleg tega pa pomaga okrepiti zaščitno pregrado kože, ki varuje našo kožo pred izsušitvijo in draženjem. Karitejevo in kakavovo maslo roke dobro nahranita. Prednost te kreme za roke so tudi dodani izvlečki iz brusnice, kutine in kamilice, ki delujejo proti bakterijsko in pomirjajo kožo. Dragocen izvleček iz listov rastline Centella Asiatica*, poznane tudi kot CICA rastlina, napredno ščiti in uravnovesi kožo.

In rezultat? Vaše roke bodo gladke, mehke, napete in zaščitene pred izgubo vlage in pred vdorom bakterij.

Naj bo vaša stalna spremljevalka doma, v službi in v prostem času.

Namig: čez dan jo nanašajte v tanjši plasti, zvečer pa svojim rokam privoščite bogato plast kreme in masirajte dokler se ne vpije v kožo.

Krema vsebuje kar 99% naravnih in 17% organskih sestavin in je primerna za vegane.

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.