MADARA Hyaluron-lactic Intim Wash

MADARA Hyaluron-lactic Intim Wash

V maju 2021 se je MÁDARA prvič podala na področje ženske intimne nege. Nežna, ginekološko testirana pena za čiščenje intimnega predela je formulirana tako, da zadovoljuje dnevne potrebe žensk v vseh starostnih obdobjih. Je organsko certificirana.

Ekosistem intimnega predela je zelo občutljiv, zato ga ne smemo negovati tako, kot ostale dele telesa. Navadna mila lahko porušijo naravno pH ravnovesje vagine. Vagina je sistem, ki se čisti sam, vulvo - zunanji del, pa je potrebno dnevno negovati.

Dober izdelek za čiščenje ohranja zdrav pH nivo, kar preprečuje srbenje in bakterijske okužbe.

Intimni predel je nagnjen k spremembam, ki so lahko hormonske, povezane s staranjem ali nosečnostjo.

Hyaluron-lactic Intim Wash vsebuje mlečno kislino, ki pomaga vzdrževati naravni mikrobiom kože in naravno pH ravnovesje. Podarja udobje, ki traja, svežino in dober občutek. Pena je obogatena z izvlečkom iz korenine repinca, ki je znan po svojih protivnetnih lastnostih. Nežna formula pomiri kožo, hialuronska kislina pa zagotavlja še dodatno vlago. Pena je zelo nežna, zato ne škoduje vaginalni flori in ne ruši naravnega pH faktorja, poleg tega pa preprečuje vonjave, ki nastanejo zaradi prisotnosti bakterij, ki se v toplem, vlažnem okolju laže razvijajo.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.