Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Izbrišite gube in tanke linije s pomočjo DOCTOR BABOR  Lifting Cellular Collagen Booster kreme

Izbrišite gube in tanke linije s pomočjo DOCTOR BABOR Lifting Cellular Collagen Booster kreme

DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR COLLAGEN BOOSTER CREAM RICH vsebuje inovativne formulacije, izdelane v Nemčiji, za učvrstitev, korekcijo gub in lifting učinek. Ohranjanje mladostnega videza kože si lahko predstavljamo kot naložbo za prihodnost! Čeprav izrazne linije, ki nastanejo zaradi smeha na splošno veljajo za pozitivne ter ustvarjajo prijazen videz obraza, so velik problem večini žensk, ki vedno znova iščejo rešitev, kako zmanjšati znake staranja na obrazu.  

S pomočjo DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR COLLAGEN BOOSTER CREAM RICH se lahko zelo učinkovito soočimo s staranjem kože.

Krema vsebuje izvleček lupina in rjavih alg, ki stimulirata sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter izboljšata strukturo dermalnega tkiva. Rastlinska olja in masla (sončnično in jojobino olje ter karitejevo maslo) pa nadomeščajo naravno prisotne lipide v vaši koži ter krepijo epidermalno bariero. Krema vsebuje visoko vsebnost aktivnih učinkovin, ki izkazujejo izjemno kompatibilnost s kožo ter je usmerjena v reševanje in izboljšanje stanja problematik kože. Poleg tega vitamin E ščiti kožo pred prostimi radikali. Natančno izbrane aktivne učinkovine kožo močno napolnijo od znotraj. Rezultati so impresivni: koža je prožna, bolj čvrsta in mladostno gladka. Krema je idealna tudi kot nočna krema.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.