DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPULE – hitri in opazni učinki na koži

DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPULE – hitri in opazni učinki na koži

DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPULE so rešitev za vse tiste, ki si želijo vidne in takojšnje rezultate na koži. Pripravite se na novo ero ampul, saj bodo POWER SERUM AMPULE povzročile pravo revolucijo, zahvaljujoč njihovem unikatnem konceptu aktivnih sestavin. Ampule imajo večjo moč, so inovativne, posledično pa lahko na naši koži nemudoma vidimo več opaznih rezultatov.

Uporabljajo se kot 7-dnevni tretma, ki ponudi visoko inovativno, znanstveno rešitev za različne kožne problematike in zahteve. Zato so pri BABOR oblikovali 6 različnih formulacij ampul z visoko-tehnološkimi sestavinami, kot so: hialuronska kislina, peptidi, ceramidi, beta-glukan, retinol in vitamin C. Delovanje teh kozmecevtičnih sestavin podpirajo še druge aktivne sestavine, kar ampulam omogoča super nabojno učinkovanje in popolne rezultate, ki so vidni že po enem nanosu.

Vse DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPULE so veganske, brez dišav, umetnih barvil, sintetičnih polimerov, silikonov, parabenov ter so dermatološko testirane.

SUPERJUNAK linije POWER SERUM so zagotovo HYALURONIC ACID POWER SERUM AMPULE, ki bodo spodbudile vlaženje vaše kože. Gre za prve BABOR ampule, ki vsebujejo 8D hialuronsko kislino – za maksimalno in takojšnje izboljšanje stanja kože. Vsebujejo kombinacijo 8 različnih vrst hialuronske kisline in tripeptide, ta kombinacija pa omogoča intenzivno vlaženje različnih slojev kože in zmanjšanje gubic. Koža je maksimalno navlažena in bolj napeta že po samo enem nanosu.

SPOZNAJTE DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPULE:

HYALURONIC ACID – HYDRATING & PLUMPING

Instantno vlažilno delovanje za suho kožo! Zahvaljujoč ampulam POWER SERUM se bo vaši koži izboljšala absorpcija, shranjevanje in zadrževanje vlage, saj vsebujejo 8 vrst hialuronske kisline in tripeptide, ki spodbujajo proizvajanje naravno prisotne hialuronske kisline v koži. Vaša koža bo posledično bolj navlažena, čvrsta in napeta, gubice pa se bodo vidno zmanjšale.

VITAMIN C – BRIGHTENING & ANTI-WRINKLE

Ampule za sijočo polt z anti-age delovanjem! Kombinacija stabilnega, visoko koncentriranega 20% vitamina C, koži-identične linolenske kisline in 2D hialuronske kisline Vitamin C POWER SERUM AMPULAM omogoča poživljajoč učinek. Njihovo uporabo priporočamo vsem, ki si želijo prebuditi svojo utrujeno kožo brez leska.

RETINOL – REFINING & ANTI-WRINKLE

Zahvaljujoč stabilnemu retinolu, Tripeptidu-1 in 2D hialuronski kislini Retinol POWER SERUM AMPULE delujejo proti znakom prezgodnjega staranja kože, kot so drobne linije, gube, ter izboljšajo celostni videz kože. Retinol aktivira kožno regeneracijo in spodbuja nastanek kolagena v koži. Tripeptid-1 izboljša elastičnost in čvrstost kože, 2D hialuronska kislina pa kožo intenzivno vlaži. Rezultat: vaša koža bo lepša in bolj mladostna, z več elastičnosti ter čvrstosti, gubice in drobne linije pa se bodo temeljito zmanjšale!

PEPTIDES – FIRMING & SMOOTHING

S Peptides POWER SERUM AMPULAMI dosežemo čvrstejšo in mehkejšo kožo. S tremi visoko koncentriranimi EGF in FGF spodbujevalnimi biomimetični peptidi, organsko siliko in 2D hialuronsko kislino ugodno vplivamo na elastičnost kože. EGF in FGF rastni dejavniki aktivirajo naravne mehanizme kožne regeneracije in jo okrepijo. Vaša polt bo po uporabi enakomernejša, mehkejša, gubice in drobne linije pa se bodo vidno zmanjšale. Za bolj čvrsto, gladko in mehkejšo kožo!

CERAMIDE – REPAIRING & PROTECTION

Ceramide POWER SERUM AMPULE so rešitev za vse tiste, ki imajo poškodovano in obremenjeno kožo. Visoko učinkovita kombinacija aktivnih sestavin, kot so ceramidi, 2% niacinamid in 2D hialuronske kisline, pomaga obnoviti kožno bariero. Koži identični ceramidi 3, fosfolipidi, sfingolipidi in skvalani delujejo v popolni harmoniji s koži naravno prisotnimi lipidi ter tako poskrbijo za optimalno delovanje zaščitne barierne funkcije kože. 2% niacinamid okrepi kožno bariero in podpira regeneracijo kože, 2D hialuronska kislina pa kožo temeljito navlaži. Nepoškodovana kožna bariera ščiti kožo pred dejavniki, kot sta oksidativni stres in zunanji faktorji.

BETA-GLUCAN – CALMING & STRENGTHENING

Beta-Glucan POWER SERUM AMPULE so namenjene negi in pomiritvi nečiste in pordele kože. Beta-glukan, srebro in 2D hialuronska kislina pomirijo razdraženo kožo, zmanjšajo rdečico, občutek napetosti, prav tako zmanjšajo nastanek kožnih madežev. Beta-Glucan POWER SERUM AMPULE so popolne za uporabo tudi, ko je vaša koža obremenjena zaradi nošenja obraznih mask. Idealne za vse tiste, ki jih mučijo rdečica in nečistoče.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.