Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

BABOR SPA – močnejši z naravo!

BABOR SPA – močnejši z naravo!

Čisto razvajanje: nega telesa BABOR SPA prebudi vaše čute v nove dimenzije dobrega počutja in privošči vaši koži potreben lepotni čas! Nežne teksture, sestavine naravnega izvora v kombinaciji z zelo učinkovitimi formulacijami v prečudoviti embalaži, vas vabijo na čutno potovanje, ki ustvari poseben trenutek za vaše telo, um in dušo. BABOR SPA ima na voljo dve liniji za nego telesa – ENERGIZING, ki osveži in poživi kožo ter SHAPING, ki oblikuje in učvrsti silhueto.

Izredna zmogljivost in okoljska ozaveščenost se kažeta v izbranih sestavinah, ki so 90% naravnega izvora. BABOR SPA tako spodbuja dobro počutje in sožitje z naravo.

Glavni aktivni sestavini obeh linij sta francoski badelj in „Wild Service Tree“, izvleček rastlinskih matičnih celic. Francoski badelj je znan po svoji sposobnosti, da podpira regeneracijo kože in ščiti kožno bariero. „Wild Service Tree“ ekstrakt matičnih celic pa je še posebej navdušujoč, saj ima najvišjo vsebnost vitamina C med vsemi domačimi sadeži. Da bi zaščitili to dragoceno sadje, je BABOR vzpostavil in gojil lastne nasade dreves. Poleg tega BABOR sodeluje z Inštitutom Fraunhofer, ki uporablja posebno tehnologijo pridobivanja rastlinskih matičnih celic, brez uničenja rastline ter tako zaščiti naravno populacijo.

Ste vedeli: matične celice so nediferencirane celice, ki opravljajo najrazličnejše funkcije in jih najdemo tudi v koži v bazalni plasti. Tvorijo nove kožne celice in so tako ključne za regeneracijo kože. Izvleček rastlinskih matičnih celic „Wild Service Tree“ zaščiti koži lastne matične celice ter s tem izboljša obnovo kože in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem.

Pomembno: vsi izdelki BABOR SPA so brez mikroplastike, silikonov in PEG-jev. BABOR je s SPA linijo popolnoma odpravil celofansko embalažo in tako zmanjšal porabo celofana za 350 kg!

Ne glede na to, ali ste razpoloženi za pomirjujoč lepotni ritual ali za wellness trenutek doma, z linijo izdelkov BABOR SPA ne boste pogrešili ne enega, ne drugega.

Obe liniji sta popolnoma prilagojeni potrebam kože:

  • BABOR SPA SHAPING ustvarja zapeljivo, prefinjeno silhueto. Linija vsebuje, kot dodatno aktivno učinkovino izvleček rumenega maka – glaucin. Glaucin pripomore k izboljšani elastičnosti in čvrstosti kože ter poskrbi da je površina kože videti bolj enakomerna. Izvleček rastlinskih matičnih celic „Wild Service Tree“ v kombinaciji s francoskim badljem pospešita regeneracijo kože. Kompleks spodbuja elastičnost kože in oblikuje ter učvrsti telo. Prijetna dišava s pridihom pomaranče, mimoze, mandljev in mošusa daje eleganten ton za domači SPA trenutek.
  • BABOR SPA ENERGIZING prebudi vsa čutila in koži daje vitalnost. Tavrin rastlinskega izvora pridobljne iz rdeče alge kožo poživi in revitalizira. Koža je navlažena in obnovljena. Izvleček rastlinskih matičnih celic „Wild Service Tree“ v kombinaciji s francoskim badljem ščitita kožo pred okolijskim stresom in prezgodnjim staranjem. Sadni jabolčni in limonin vonj v kombinaciji s svežino mete, evkaliptusom, rožmarinom in sivko ponovno okrepi in pomladi čute. Čudovit vonj šmarnice zaokroži dišavno sestavo in poskrbi za prijeten občutek.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.