BABOR HSR lifting linija – ekspert v boju proti gubam!

BABOR HSR lifting linija – ekspert v boju proti gubam!

Seveda podpiramo našo individualnost in s ponosom sprejmemo staranje, ampak ni potrebno, da se naše staranje takoj pozna tudi na naši koži. Naše gube so sicer tako individualne, kot smo sami. Vsaka posamezna guba ima svojo zgodbo, njihov nastanek pa je kompleksen. Prav zato smo razvili BABOR HSR izdelke, ki se s svojo sestavo odlično in efektivno borijo proti vsem vrstam gub in tankih linij. Aktivne sestavine delujejo usklajeno in vidno zmanjšajo izrazne gube, gravitacijske gube in dehidracijske gube.

Multitendyn Plus: vsebuje beljakovine in peptide iz soje in graha ter taninska kislina in ekstrakt prosa. Zmanjša globino drobnih linij in gub, krepi stene kapilar, stimulira metabolizem kože, zavira razgradnjo kolagena in krepi ECM dermisa.

Lupinus: Pridobljen iz sončničnega olja, zmanjša gravitacijske gube in izboljša elastičnost kože, poveča sintezo kolagena, izboljša relief kože in preoblikuje obrazne konture.

Carnozin: Preprečuje glikacijo proteinov dermisa in navzkrižno povezovanje elastičnih vlaken v vezivnem tkivu in izboljša elastičnost ter prožnost vezivnega tkiva.

Relaxo Peptide: Sprošča mikro-napetost v mišicah, blokira sproščanje nevrotransmiterjev, ki so odgovorni za krčenje mišic in preprečuje nastanek izraznih/mimičnih gub.

Neuro-Receptor Peptide: Zmanjša nastanek izraznih gub in izboljša kakovost naravne kožne bariere. Koža je bolj gladka in mehka.

Preizkusite HSR linijo tudi na svoji koži in učinkovito zmanjšajte ter preprečite nastanek raznovrstnih gub in tankih linij.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb