Naša vlažilna krema je prejela prestižno lepotno nagrado!

Naša vlažilna krema je prejela prestižno lepotno nagrado!

Z veseljem delimo vznemirljivo novico, da je naša priljubljena vlažilna krema prejela prestižno lepotno nagrado na dogodku GRAZIA Beauty Awards 2023. To priznanje nas ne le navdaja z velikim ponosom, temveč je tudi dokaz kakovosti, učinkovitosti in inovativnosti naših izdelkov za nego kože. Pridruži se nam pri praznovanju tega neverjetnega dosežka in si podrobneje oglej, zakaj je naša vlažilna krema zmagovalka med lepotnimi navdušenci.

Vstop v poletje je letos prinesel že šesti prestižni izbor najboljših lepotnih izdelkov na dogodku Grazia Beauty Awards 2023! Revija GRAZIA, ki je bila gostiteljica večera, je skupaj s predstavnico in glavno odgovorno urednico Špelo Štamol, podelila izjemne nagrade. Sledile so težko pričakovane razglasitve in vrhunec večera – gala večerja, ki je potekala v čarobnem okolju ljubljanskega Hotela Intercontinental.


Dogodek GRAZIA Beauty Awards je prireditev, ki pod eno streho združuje vrhunske lepotne znamke, strokovnjake iz industrije in lepotne navdušence. Namen tega velikega dogodka je prepoznati in proslaviti izjemne izdelke v svetu kozmetike in nege kože. Služi kot platforma za predstavitev najbolj inovativnih in učinkovitih lepotnih izdelkov, ki so pomembno vplivali na življenja potrošnikov.

Letošnje tekmovanje za prestižni naziv najboljših lepotnih izdelkov je bilo izjemno zahtevno, saj je bilo v igri kar 160 lepotnih izdelkov v 24 kategorijah. Med temi izdelki pa je bilo tudi sedem izdelkov naših priljubljenih znamk:

Mádara Cosmic Drop tekoči osvetljevalec v kategoriji ''Make up – Must have izdelek'';

Zoya klasični laki za nohte, odtenek ALI v kategoriji ''Make up – IT odtenek leta'';

Elemis Pro-Collagen Rose Marine vlažilna dnevna krema proti gubam v kategoriji ''Nega obraza - izdelek, ki spremeni življenje'';

Decleor Green Mandarine anti-age oljni serum v kategoriji ''Nega obraza – pomlajevalni serum'';

Comfort Zone D-Age učvrstitvena, hranilna in bogata krema v kategoriji ''Nega telesa - izdelek, ki spremeni življenje'';

Mádara Grow Volume balzam za lase v kategoriji ''Lasje – lepota iz narave'';

BABOR Perfect glow ampule v kategoriji ''Superheroji za lepoto - superheroj za sijaj na obrazu''


Izdelek, ki je prepričal žirijo in bralce! Naš izdelek znamke ELEMIS je osvojil srca stroge žirije in bralk. Njegova kakovost in učinkovitost sta bili prepoznani ter priznani med močno konkurenco.

Zelo smo veseli in ponosni, da je v svoji kategoriji naziv najboljše osvojila Elemis Pro-Collagen Rose Marine vlažilna dnevna krema proti gubam!

Zakaj naš izdelek izstopa in kaj je prepričalo žirijo?

ELEMIS vlažilna krema je bila vedno izdelana z največjo skrbnostjo in pozornostjo do podrobnosti. Od izbire visokokakovostnih sestavin do strogega testiranja in raziskav, ki jih je opravila ELEMIS ekipa strokovnjakov, je bil naš cilj vedno zagotoviti izdelek, ki prinaša izjemne rezultate. Kozmetična nagrada, ki smo jo prejeli, potrjuje našo zavezanost k odličnosti.

Njena formulacija je tehnološko zasnovana enako kot naša najbolje prodajana krema Pro-collagen Marine. Dodana ji je nežna mehkoba angleške vrtnice, ki se odlično ujame z vsemi tipi kože. Še zlasti pa je prijazna do občutljive kože, ki potrebuje posebno skrb in pozornost. Tekstura v obliki gela zavira proces staranja in vlaži, ob tem pa na koži ne pušča mastnega sloja. Opojna aroma vrtnic negovalno izkušnjo povzdigne na popolnoma novo raven. Krema Pro-Collagen Rose Marine odlično dopolnjuje linijo Rose, v kateri sta še dva prav tako izjemna izdelka: Pro Collagen Rose čistilni balzam in Rose obrazno olje. 


Nagrajena krema vsebuje izključno najbolj kakovostne in preverjene sestavine:

Bio Hidrolat angleške vrtnice

Hidrolat je cvetlična voda, ki vsebuje kanček vrtničnega olja. Zasnovan je po edinstvenem in delikatnem postopku. Njegova značilnost pa je ta, da izjemno učinkovito blaži, neguje in vlaži kožo. Uporabljamo več kot 20 vrst ročno nabranih vrtnic, med katerimi so tudi: damaščanska vrtnica, Rosa Alba, stara vrtna vrtnica in angleška vrtnica. S skrbnim izborom le-teh ustvarjamo premišljeno harmonijo opojnih vonjev. 

Padina Pavonica

To je rjava alga iz mediteranskega morja, ki jo prepoznamo po značilni obliki pahljače. Odlično spodbuja proces vlaženja, saj je bogata je s polisaharidi. Te sestavine odžejajo kožo, s tem pa na koži ustvarjajo sijoč videz, ki odseva zdravje.

Chlorella Vulgaris

Sladkovodna zelena mikroalga, ki jo pridobivamo iz popolnoma nadzorovanih in sledljivih virov, je bogata z aminokislinami, minerali, vitamini in maščobnimi kislinami. Le-te zavirajo znake staranja kože in krepijo njen zdrav sijaj.

Ginko Biloba

Ti veliki pahljačasti listi sodijo v skupino starodavnih dreves. Njihova sestava je bogata z metaboliti kot so flavonoidi in kvercetin, ki pomirjata kožo in delujeta protivnetno.


Učinkovitost kreme pa potrjujejo tudi klinične študije:

Klinično dokazano

- V 24 urah izboljša vlažnost kože za 78 %*

- V 14 dneh opazno zmanjša vidnost tako finih kot globokih gub **

- Omogoča nenehno vlaženje, ki traja 24 ur **

100% se strinja, da je po uporabi njihova koža mehkejša 

100% se strinja, da je ta izdelek izboljšal teksturo, napetost in izgled njihove kože

92% se strinja, da je to najbolj učinkovit vlažilni izdelek za kožo kar so jih kdaj preizkusili


Neodvisna klinična študija, izvedena marca 2022. Rezultati so zasnovani na podlagi izkušnje 38 ljudi, ki so izdelek testirali 4 tedne.

** Opazovanje je bilo razdeljeno na štiri sklope: takojšnji učinek, po eni uri, po 12 urah in po 24 urah. Rezultati so zasnovani na podlagi 14-dnevne uporabe in 28-dnevne uporabe.

** Neodvisna klinična študija, izvedena marca 2022. Rezultati so zasnovani na podlagi izkušnje 38 ljudi, ki so izdelek testirali 4 tedne.


Z iskreno hvaležnostjo se zahvaljujemo za čudovito organiziran dogodek, ki nam je omogočil predstavitev naših izdelkov. Posebna zahvala gre tudi vsem žirantkam in vsem, ki ste glasovali za naše izdelke.

Zmagovalno kremo lahko kupiš tukaj.

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.